Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Obvestilna signalizacija za bolj varno vožnjo v megli

09.12.2014
 
V družbi DARS d.d. smo, s pomočjo spremljanja pojava megle in podatkov cestno-vremenskih postaj ob avtocestnem križu, na odseku štajerske avtoceste A1 Domžale-Šentjakob vzpostavili pilotni projekt signalizacije oziroma napotkov uporabnikom, kako ravnati med vožnjo v megli.

Več ...

POMOČ PRI NAKUPU VINJET ZA VELIKE DRUŽINE IN INVALIDE TUDI V LETU 2015

Informacija s seje Nadzornega sveta

Prilagodite vožnjo zimskih razmeram na cesti in s tem pomagajte zagotoviti optimalne razmere na njej

28.11.201427.11.201414.11.2014
Na podlagi dogovora Ministrstva za infrastrukturo z družbo DARS d.d. in Rdečim križem Slovenije bodo velike družine in invalidi upravičeni do pomoči pri nakupu letne vinjete za vozila cestninskega razreda 2B (vozila do 3.500 kg največje dovoljene mase, katerih višina nad prvo osjo presega 1,30 m) tudi za leto 2015. Sredstva za pomoč pri nakupu vinjete bo z donacijo Rdečemu križu Slovenije zagotovila družba DARS d.d. Nadzorni svet DARS d.d. se je na 3. seji, dne 26.11.2014, seznanil s poslovanjem DARS d.d. za obdobje januar – oktober 2014. Iz ocene poslovanja, ki je pripravljena na podlagi predhodnih podatkov, je razvidna nadaljnja rast prihodkov, nadaljnje zniževanje odhodkov (najnižji v zadnjih treh letih v primerljivem obdobju), rast EBITDA za 21% glede na isto obdobje lani in izboljšanje dobičkonosnosti. V času sneženja in zimskih razmer se na pot odpravite samo s predpisano zimsko opremo, upoštevajte prometno signalizacijo, ostanite strpni in vožnjo prilagodite razmeram na cesti, ne prehitevajte plužnih skupin, saj lahko s tem ogrožate svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu, računajte, da bo potovanje trajalo dlje, zato se na pot odpravite prej kot po navadi. DARS d.d. bo za prevoznost in varnost avtocest v zimski sezoni 2014/2014 skrbel s približno 450 delavci družbe in 270 vozili, ki bodo v prihajajoči zimi vzdrževali 607 kilometrov avtocest in hitrih cest, 144 kilometrov priključkov nanje, 21 kilometrov razcepov in 50 kilometrov servisnih poti.
Več ...Več ...Več ...
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri