Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Literarni natečaj »Avtocesta, naša pot v prihodnost«

01.10.2014
 
Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji je pred kratkim obeležila dvajsetletnico svojega obstoja. Vse od decembra 1993 je vpeta v naše okolje, saj gradi in vzdržuje avtoceste, ki jih uporabljamo bodisi za pot v službo, bodisi za pot na počitnice ali za pot v prihodnost, ko se odločamo o študiju. In še bi lahko naštevali, saj smo tako rekoč vsi na nek način povezani z avtocesto. Zaradi povezanosti avtoceste s celotno družbo in okoljem, smo se odločili, da v šolskem letu 2014-2015 prvič razpišemo literarni natečaj za osnovnošolce na temo »Avtocesta, naša pot v prihodnost«.

Več ...

Obvestilo o zapori priključka Celje center

Začenjajo se obnovitvena dela na odseku Unec–Postojna; začasno bo zaprt priključek Unec

Popolne nočne zapore odseka Vransko–Blagovica

29.09.201416.09.201415.09.2014
Obveščamo vas, da bo od 1. oktobra 2014 (od 10.00 ure dalje) zaprt uvoz na avtocesto proti Ljubljani, in sicer na priključku Celje center. Uvoz bo zaprt predvidoma 10 dni. Obvoz pa bo potekal preko priključka Celje zahod (Lopata). Delavci DARS d.d. bodo po jutranji prometni konici v sredo, 17. septembra 2014, začeli postavljati zaporo na delu odseka primorske avtoceste A1 med Uncem in Postojno, kjer bo promet predvidoma najpozneje do konca oktobra v dolžini približno 3,5 kilometra in ob omejeni hitrosti vožnje potekal predvidoma od četrtka popoldan, 18. septembra, dvosmerno le po eni polovici avtoceste. Izvajalec del bo obnovil poškodovano smerno vozišče avtoceste proti Ljubljani, vključno z zamenjavo hidroizolacije in asfaltov na treh objektih.Odsek štajerske avtoceste A1 Vransko–Blagovica bo v smeri Ljubljane zaradi izvajanja nujnih vzdrževalnih del od drevi do predvidoma 13. oktobra 2014 v nočnem času zaprt za ves promet. V času zapor bo v obe smeri, proti Ljubljani in Mariboru, zaprt tudi avtocestni priključek Trojane. Med avtocestnima priključkoma Vransko in Blagovico bo tako v smeri Ljubljane obvoz (tudi za vsa tovorna vozila) urejen po vzporedni glavni cesti.
Več ...Več ...Več ...
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri