Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Od sobote zvečer do nedelje popoldan zaprta avtocesta med Celjem in Slovenskimi Konjicami proti Mariboru

24.06.2016
 
Na štajerski avtocesti A1 je v predoru Pletovarje zaradi poškodovanega vozišča zaprt vozni pas v smeri Maribora, možni so zastoji v času prometnih konic. Zaradi sanacije vozišča bo od sobote, 25. junija, od 21. ure do nedelje, 26. junija, predvidoma do 16. ure zaprt odsek med priključkoma Celje - center in Slovenske Konjice v smeri Maribora. Obvoz bo urejen po regionalni cesti Celje - Vojnik - Slovenske Konjice. Čeprav bo odsek zaradi sanacije zaprt v obdobju, ko so na podlagi štetja prometa obremenitve nižje kot običajno, poleg tega poleg tega v nedeljo od 8. ure dalje velja prepoved vožnje tovornih vozil in skupin vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 tone, je lahko občasno pričakovati zgostitve prometa ali zastoj.

Več ...

Prometna napoved do začetka julija

Obisk številne japonske delegacije s področja upravljanja avtocest

Za nami je že četrto strokovno srečanje Cesta kot delovno okolje

23.06.201621.06.201620.06.2016
Konec tedna je pričakovati povečan promet iz urbanih središč proti turističnim krajem ter v nedeljo popoldne v obratni smeri. V okviru izmenjave dobrih praks so nas obiskali predstavniki več japonskih avtocestnih družb, ki upravljajo ter vzdržujejo skupno približno 6.000 kilometrov tamkajšnjih avtocest, in strokovnjaki iz drugih področnih organizacij, da bi se seznanili predvsem z našim sistemom upravljanja avtocest in vodenja prometa. V petek 17.6.2016 je v prostorih gradu Jable v Loki pri Mengšu potekalo že četrto strokovno srečanje »CESTA KOT DELOVNO OKOLJE 2016« na temo »ZDRAVJE NA POTI«. Strokovnega srečanja Cesta kot delovno okolje 2016, ki je namenjeno vsem, ki svoje delo opravljajo na cesti, se je udeležilo 166 udeležencev: cestninski nadzorniki, vzdrževalci, policisti, poklicni vozniki in drugi.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/E61/E70 Ljubljana - Koper, CP Postojna, pogled proti Ljubljani
Galerija slik
Štajerski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri