Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved do 3. junija

26.05.2016
 
Zaradi četrtkovega praznika v nekaterih sosednjih državah in zato podaljšanega vikenda predvsem v nedeljo popoldne, 29. junija, pričakujemo močno povečan promet od Hrvaške proti Avstriji. V nedeljo se končajo tudi počitnice na Bavarskem.

Več ...

Cesta kot delovno okolje 2016

Odprta info točka ob odseku Draženci Gruškovje

Informacija po seji Nadzornega sveta DARS d.d.

20.05.201618.05.201616.05.2016
Cesta za mnoge ljudi predstavlja poleg možnosti za potovanje do bližnjih ali bolj oddaljenih krajev tudi delovno okolje – to so vzdrževalci cest, policisti, cestninski nadzorniki, poštarji, poklicni vozniki in mnogi drugi, ki pretežno svoje delo opravljajo na cesti in za volanom. To je dinamično in nepredvidljivo delovno okolje, v katerem je varnost, zdravje in življenje, odvisno dobre psihofizične pripravljenosti za delo ter odgovorne pozornosti vseh tistih, ki cesto uporabljajo kot vozniki. Utrujenost in pomanjkanje pozornosti voznikov med vožnjo ogroža zdravje in življenje teh delavcev ter zdravje in življenje vseh ostalih udeležencev v prometu. Kakšno je stanje in kaj lahko storimo za večjo varnost in ohranjanje zdravja in življenja na cesti? Vabimo vas, da se v petek, 17. junija 2016, na gradu Jable v Loki pri Mengšu, udeležite strokovnega srečanja »Cesta kot delovno okolje 2016«, ki bo letos posvečeno temi zdravja na poti.Z današnjim dnem smo v občini Podlehnik, v neposredni bližini osnovne šole Podlehnik, občanom, medijem, strokovnim in drugim javnostim odprli vrata info točke, ki je namenjena seznanjanju s potekom izgradnje avtocestnega odseka Draženci Gruškovje. Nadzorni svet DARS d.d. na svoji 9 .redni seji, dne 16.5.2016 ni imenoval člana uprave DARS d.d., ker nihče od kandidatov ni izpolnil pričakovanj.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/E61/E70, Ljubljana - Koper, cestninska postaja Postojna, pogled proti avtocesti
Galerija slik
Štajerski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri