Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Dars na Kolokviju o asfaltih in bitumnih o izzivih pri gradnji, vzdrževanju in financiranju cest

27.11.2015
 
Na 15. Kolokviju o asfaltih in bitumnih je s svojim vsebinskim prispevkom na okrogli mizi o izzivih pri gradnji sodeloval tudi član uprave družbe Franc Skok, ki je v svojem prispevku omenil večje projekte DARS d.d. v prihodnosti, potrebnih resursih in končnih ciljih. Kot je znano, je slovenski avtocestni sistem prometno zelo obremenjen, povprečno dnevno beležimo 33.000 osebnih vozil in tudi do 8.000 tovornih vozil. Od izgradnje prvega avtocestnega odseka je minilo več kot 40 let.

Več ...

Sklepi 9. seje skuščine DARS d.d.

Prometna napoved do 4. decembra 2015

DARS in RS prejemnika posebnega jubilejnega odličja Maksa Fabianija

26.11.201526.11.201513.11.2015
Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem notarskem zapisniku objavlja sklepe 8. seje skupščine družbe DARS d.d., ki je bila 24. novembra 2015.Voznike opozarjamo na slabšo vidljivost, vlago ter daljše zavorne poti. Če boste uživali alkohol, naj vozi kdo, ki alkoholnih pijač ni užival, ali uporabite javna prevozna sredstva. Dosledno upoštevajte tudi druga cestnoprometna pravila, še zlasti pravila o hitrosti, varnostni razdalji, prehitevanju, uporabi varnostnih pasov in še posebej mobilnih telefonov. Njihova uporaba med vožnjo je po nekaterih raziskavah vsaj tako nevarna kot alkohol za volanom. Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji (DARS d.d.) in Republika Slovenija s strani Društva urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije (DUPPS), Ustanove Maks Fabiani, Ministrstva za kulturo ter Ministrstva za okolje in prostor v soboto, 14.11.2015, s pričetkom ob 11. uri v galeriji Lojzeta Spacala na gradu v Štanjelu prejemata posebno jubilejno odličje Maksa Fabianija.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A2/E61, Karavanke - Ljubljana, priključek Šmartno, vrtljiva kamera
Galerija slik
Gorenjski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri