Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Dela na severni obvoznici: Konec tedna odprt priključek Bežigrad

19.08.2016
 
Na odseku severne ljubljanske obvoznice H3 med Tomačevim in Celovško cesto se nadaljujejo obsežna obnovitvena dela, zaradi česar je zaprto smerno vozišče proti Štajerski. Promet je urejen dvosmerno po drugi polovici obvoznice. Predvidoma najpozneje v nedeljo, 21. avgusta, bo znova odprt priključek Bežigrad (Dunajska cesta) proti Štajerski, hkrati bo na priključku Savlje predvidoma za en teden zaprt uvoz na obvoznico v smeri Štajerske.

Več ...

Hitra cesta skozi Maribor na odseku pokritega vkopa Maribor zaprta v obe smeri med 24. in 27. avgustom

Obnova štajerske avtoceste: Zaprt bo uvoz na avtocesto prek priključka Arja vas proti Ljubljani

Med Brnikom in Kranjem med 22. in 24. avgustom v smeri Karavank le po enem pasu

23.08.201622.08.201618.08.2016
V okviru obnove elektro-strojne opreme v pokritem vkopu Maribor na hitri cesti H2 Maribor–Tezno bo, kot smo napovedali ob začetku del, od vključno srede, 24. avgusta, do predvidoma sobote, 27. avgusta, popolna zapora obeh smernih vozišč hitre ceste (v smeri Ljubljane in Šentilja). Popolna zapora je nujna zaradi del v pogonski centrali in testiranja sistema. Obvoz bo urejen.Na odseku štajerske avtoceste A1 Arja vas (Žalec)–Šempeter od sredine julija potekajo obsežna obnovitvena dela. V tem tednu se bodo začela dela na smernem vozišču avtoceste proti Ljubljani, zato bo promet potekal dvosmerno po drugi polovici avtoceste, po dveh zoženih pasovih v vsako smer. V času postavitve zapore, med 23. in 25. avgustom, bo oviran promet v smeri Maribora, takoj po postavitvi zapore bo za dalj časa za ves promet zaprt uvoz na avtocesto prek priključka Arja vas (Žalec) proti Ljubljani.V okviru obnovitvenih del, ki od začetka avgusta potekajo na odseku gorenjske avtoceste med Kranjem in Brnikom, bo promet od ponedeljka zjutraj, 22. avgusta, do predvidoma srede popoldne, 24. avgusta, v smeri Karavank potekal samo po enem pasu. Proti Ljubljani bo še naprej urejen po dveh zoženih pasovih.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/E57, Ljubljana - vzhodna obvoznica, razcep Zadobrova, pogled v smeri Štajerske
Galerija slik
Dolenjski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri