Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Upravljanje izrednih dogodkov v alpskih državah

27.11.2014
 
V dneh 27. in 28.11.2014 bo v okviru slovenskega predsedovanja Züriškemu procesu v Sloveniji potekal delovni sestanek tehnične skupine za upravljanje z izrednimi dogodki.

Več ...

Informacija s seje Nadzornega sveta

Prilagodite vožnjo zimskih razmeram na cesti in s tem pomagajte zagotoviti optimalne razmere na njej

Ob koncih tedna zaradi del zaprt odsek Vransko-Trojane proti Ljubljani

27.11.201414.11.201414.11.2014
Nadzorni svet DARS d.d. se je na 3. seji, dne 26.11.2014, seznanil s poslovanjem DARS d.d. za obdobje januar – oktober 2014. Iz ocene poslovanja, ki je pripravljena na podlagi predhodnih podatkov, je razvidna nadaljnja rast prihodkov, nadaljnje zniževanje odhodkov (najnižji v zadnjih treh letih v primerljivem obdobju), rast EBITDA za 21% glede na isto obdobje lani in izboljšanje dobičkonosnosti. V času sneženja in zimskih razmer se na pot odpravite samo s predpisano zimsko opremo, upoštevajte prometno signalizacijo, ostanite strpni in vožnjo prilagodite razmeram na cesti, ne prehitevajte plužnih skupin, saj lahko s tem ogrožate svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu, računajte, da bo potovanje trajalo dlje, zato se na pot odpravite prej kot po navadi. DARS d.d. bo za prevoznost in varnost avtocest v zimski sezoni 2014/2014 skrbel s približno 450 delavci družbe in 270 vozili, ki bodo v prihajajoči zimi vzdrževali 607 kilometrov avtocest in hitrih cest, 144 kilometrov priključkov nanje, 21 kilometrov razcepov in 50 kilometrov servisnih poti.Od drevi od 20.00 dalje bo za ves promet zaprt odsek štajerske avtoceste A1 Vransko–Trojane v smeri Ljubljane. Popolna zapora, ki bo trajala do ponedeljka zgodaj zjutraj, predvidoma najpozneje do 5.00, je potrebna zaradi izvedbe hidrantnega sistema predora Ločica. Obvoz med priključkoma Vransko in Trojane v smeri Ljubljane bo po vzporedni glavni cesti, medtem ko promet po avtocesti v smeri Maribora zaradi navedenih del ne bo oviran.
Več ...Več ...Več ...
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri