Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Obnova opreme v pokritem vkopu na hitri cesti skozi Maribor; prvi teden zaprto smerno vozišče proti Ljubljani

26.07.2016
 
Skladno z letošnjim investicijskim načrtom družbe DARS d.d. je načrtovana tudi obnova elektro-strojne opreme v pokritem vkopu Maribor na hitri cesti H2 Maribor–Tezno. Izvajalec bo z deli začel v ponedeljek, 1. avgusta. Prvi teden, od 1. do 7. avgusta bo za ves promet zaprto smerno vozišče proti Ljubljani, drugi teden, od 8. do 14. avgusta, pa smerno vozišče proti Šentilju. Obvoz bo urejen.

Več ...

Obnova severne obvoznice: Znova odprt priključek Savlje, zaprt izvoz v smeri proti Primorski na priključku Šiška (Celovška c.)

30. julij: načrtovane poti po gorenjskih cestah opravite ali dopoldne ali zgodaj zvečer

Prometna napoved do začetka avgusta 2016

25.07.201622.07.201621.07.2016
Na severni ljubljanski obvoznici H3, kjer od srede junija potekajo obsežna obnovitvena dela, se v skladu s terminskim načrtom zaključuje 2.B faza, v kateri je bil zaradi del zaprt priključek Ljubljana – Savlje v smeri Primorske. Predvidoma najkasneje jutri zjutraj (26. julija) bo priključek Ljubljana – Savlje znova odprt, hkrati pa se zapre izvoz v smeri proti Primorski na priključku Ljubljana –sever/Šiška (Celovška c.). Izvoz z obvoznice v smeri proti Primorski bo na tem priključku zaprt predvidoma do 3. avgusta.V soboto, 30. julija 2016, bo zaradi slovesnosti pri Ruski kapelici na območju Gorenjske in Ljubljane oviran promet. Udeležencem v prometu svetujemo, da na območju Gorenjske in Ljubljane 30. julija ne načrtujete potovanj oz. se pravočasno pripravite in prilagodite svojo udeležbo v prometu. Priporočamo, da načrtovane poti, ki jih nameravate opraviti po teh cestah, opravite v dopoldanskem času ali jih prestavite na zgodaj zvečer, ko ne pričakujemo več zapor na glavnih tranzitnih poteh. Zaradi prometno obremenjene sobote pričakujemo največje zgostitve v prometu sredi dneva in popoldne. Pred nami sta dva prometno izredno obremenjena konca tedna. Turistična sezona je na višku, zato je že ta konec tedna, med 22. in 24. julijem, pričakovati izredno povečan promet od Avstrije in Italije proti Hrvaški, v popoldanskem času tudi od Italije proti Madžarski, prav tako iz mestnih središč proti turističnim krajem
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/E57, Ljubljana - vzhodna obvoznica, priključek Zaloška cesta, pogled proti razcepu Malence
Galerija slik
Dolenjski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri