Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved 24. aprila do 3. maja

23.04.2015
 
Pred prihajajočimi prazniki v Sloveniji pričakujemo povečan promet že v petek, 24. aprila, največ iz mestnih središč proti turističnim krajem. V četrtek, 30. aprila, pa od Ljubljane proti Gorenjski in Primorski ter od Avstrije in Italije proti Hrvaški, saj je petek praznik tudi v drugih evropskih državah.

Več ...

Nadzorni svet DARS d.d. potrdil revidirano Letno poročilo 2014 in predlagal skupščini razrešnico upravi in nadzornemu svetu

S poroštvenim zakonom do aktivnega upravljanja z dolgom

Začenjajo se obnovitvena dela na štajerski avtocesti, na odseku Arja vas - Šentrupert

21.04.201509.04.201507.04.2015
Nadzorni svet družbe DARS d.d. je na svoji 7. seji obravnaval in potrdil revidirano Letno poročilo za leto 2014 ter se seznanil z revizijskim poročilom in mnenjem pooblaščenega revizorja o pregledanih računovodskih izkazih za poslovno leto 2014. Gre za prvo Letno poročilo družbe DARS d.d. po uveljavitvi ZDARS-1 leta 2010, katerega poročilo neodvisnega revizorja podaja pozitivno mnenje, torej brez pridržka.Ljubljana, 9. april 2015 - DARS, d.d. pozdravlja na Vladi sprejet poroštveni zakon, saj bo le-ta družbi DARS, d.d. omogočil aktivno upravljanje z dolgom, refinanciranje kreditnega portfelja in pravočasno zagotovitev vseh potrebnih virov sredstev za pokrivanje obveznosti iz obstoječega dolga. Sprejet zakon bo DARS, d.d., v kolikor bo sprejet tudi v Državnem zboru RS, v primeru takojšnjega refinanciranja kreditnega portfelja DARS, d.d. omogočil izboljšanje finančne vzdržnosti poslovanja DARS, d.d., izboljšana bo struktura kreditnega portfelja in zmanjšano tveganje, ki izhaja iz dolga, ter omogočeno aktivno upravljanje z dolgom DARS, d.d., kar po sedanji ureditvi ni mogoče. Delavci DARS d.d. so danes, 7. aprila 2015, pričeli s pripravljalnimi deli za zaporo potrebno zaradi obnove voziščne konstrukcije, na odseku Arja vas – Šentrupert. Z deli bo izvajalec pričel 11.4. 2015 in jih zaključil do predvidoma 26.5. 2015.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/E57 Maribor - Ljubljana, viadukt Slatina, pogled proti Mariboru
Galerija slik
Pomurski in podravski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri