Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Priporočila pred uvedbo sistema DarsGo

23.03.2018
 
Slovenija bo 1. aprila 2018 uvedla elektronsko cestninjenje vozil z največjo dovoljeno maso nad 3,5 tone (težka vozila), poimenovano sistem DarsGo. Do vključno 23. marca 2018 so uporabniki v sistem registrirali že več kot 106.000 vozil.

Več ...

Obvestilo o sferičnem snemanju dela štajerske in podravske avtoceste

Prometna napoved do 30. marca 2018

Nadaljevanje obnovitvenih del na avtocestnem omrežju

23.03.201822.03.201821.03.2018
Uporabnike štajerske avtoceste A1 in podravske avtoceste A4 obveščamo, da se bo dne 25.3.2018 med 9,00 in 14,00 uro izvajalo sferično snemanje in lasersko skeniranje dveh odsekov, ki sta bila obnovljen oz. zgrajen v letu 2017: gre za del avtoceste A1 med Dragučovo in Slivnico, vključno s počivališčem Maribor in priključkov Rogoza ter del A4 med Draženci in Podlehnikom, vključno s priključkoma Lancova vas in Podlehnik. Udeleženci v prometu bodo o poteku snemanja cestišča in posledično o morebitnih zastojih obveščeni preko Prometnoinformacijskega centra (PIC) in morebitnih zastojih prometa.S petkom, 23. marcem 2018, zaradi počitnic v Avstriji in večjem delu Nemčije pričakujemo zgostitve prometa proti mejnim prehodom s Hrvaško. Na Gorenjskem bo povečan promet zaradi finala svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici. Opozarjamo tudi na povečan promet prihodnji konec tedna, ko se začnejo velikonočni prazniki. Največ zastojev pričakujemo v četrtek, 29. marca 2018, in petek, 30. marca 2018, pred mejnim prehodom Obrežje.Izvajalci del bodo, potem ko se je zaključila zimska služba na avtocestah in hitrih cestah, še v tem mesecu nadaljevali obnovo viadukta Ravbarkomanda na primorski avtocesti ter vozišča na vipavski hitri cesti. Najprej pa je načrtovana postavitev delovne zapore na delu zadnje tretjine dolenjskega avtocestnega kraka. Udeleženci v prometu bodo o začetku postavitve delovnih zapor obveščeni preko Prometnoinformacijskega centra (PIC).
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A2/E70, Ljubljana - Obrežje, Krška vas, pogled proti Obrežju
Galerija slik
Dolenjski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri