Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Leto 2014 za DARS leto uspešnega poslovanja

18.03.2015
 
Nadzorni svet DARS d.d. je danes zaključil 6. redno sejo, na kateri je potrdil poročilo o izvajanju investicij za leto 2014, se seznanil s poslovanjem družbe v letu 2014, katerega ocena je pripravljena na podlagi predhodnih podatkov z dne 26. februar 2015, in ponovno preučil možnosti za čimprejšnjo vzpostavitev elektronskega cestninjenja v prostem prometnem toku za vozila na 3,5 tone.

Več ...

Nerevidirani računovodski izkazi za leto 2014

Redna vzdrževalna dela za večjo varnost in pretočnost

Prometna napoved od 26. marca do 3. aprila 2015

31.03.201530.03.201526.03.2015
Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, objavlja nerevidirane računovodske izkaze za leto 2014 s pojasnili.S pričetkom pomladi se pričnejo izvajati različna obnovitvena in vzdrževalna dela. Vsa dela, ki se izvajajo na avtocestah in hitrih cestah, ki jih družba Dars izvaja izključno zaradi zagotavljanja večje varnosti in pretočnosti prometa ter zadovoljstva uporabnikov. Prihaja čas praznikov in počitnic. Na odsekih, kjer potekajo obnovitvena in vzdrževalna dela, je pričakovati zgostitve. Glede na to, da je 28. marca začetek počitnic v Avstriji in nekaterih deželah Nemčije (Bavarska, Baden-Wuerttemberg), z drugim aprilom tudi na Madžarskem, Poljskem, Slovaški, v Italiji ter velikonočni prazniki, s tem tudi možnost omejitev tovornega prometa, vozniki v tem obdobju na različnih odsekih ter mejnih prehodih lahko pričakujejo povečan promet.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/E57 Maribor - Ljubljana, priključek Sl. Bistrica - jug, vrtljiva kamera
Galerija slik
Pomurski in podravski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri