Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Preusmeritev prometa na del novozgrajene polovice avtoceste Draženci - Gruškovje

28.09.2016
 
Na avtocestnem odseku Draženci – MMP Gruškovje dela potekajo v skladu s terminskim načrtom. Danes, 28. septembra v popoldanskih urah bo promet iz dosedanje glavne ceste preusmerjen na del novozgrajene polovice avtoceste od konca dosedanje avtoceste v Dražencih do novega nadvoza v dolžini treh kilometrov. Promet bo po novi polovici potekal dvosmerno, preusmeritev pa bo trajala do končanja gradnje celotne avtoceste. Z novozgrajene polovice avtoceste bo začasno izveden priključek na obstoječo glavno cesto.

Več ...

Po gorenjski avtocesti v smeri Ljubljane po dveh zoženih pasovih, zaprt priključek Spodnji Brnik

Prometna napoved do 30. septembra 2016

Aplikacija DarsPromet+ v samem slovenskem vrhu

27.09.201623.09.201621.09.2016
Uporabnike gorenjskega avtocestnega kraka obveščamo, da bo v sklopu obnovitvenih del, ki od začetka avgusta potekajo med Kranjem in Brnikom, spremenjen prometni režim v smeri Ljubljane. V smeri Karavank ne bo sprememb, odprti bodo vsi priključki, promet pa bo še naprej potekal po dveh zoženih pasovih. Ob koncu tedna pričakujemo povečan promet proti turističnim krajem, v nedeljo popoldne in zvečer pa nazaj. Ob lepem vremenu je pričakovati zastoje na ozkih grlih med Avstrijo ter slovenskim in hrvaškim primorjem (Karavanke, ljubljanska obvoznica, mejni prehodi v Istri). Zaradi kontrole avstrijskih mejnih organov je še vedno občasno pričakovati zastoje pred predorom Karavanke proti Avstriji in obratno, iz Avstrije proti Sloveniji.DARS d.d. je v letošnjem letu posodobil prometno aplikacijo DarsPromet+ z namenom obveščanja uporabnikov avtocest in hitrih cest z ažurno prometno informacijo in s ciljem višanja varnosti uporabnikov ter višanja pretočnosti. Aplikacija je trenutno po številu prenosov oziroma uporabnikov v samem slovenskem vrhu (poleg Facebooka, Viberja, Messengerja, Snapchata ...). Prometna aplikacija DarsPromet+ je v Sloveniji na 1. mestu v trgovini App Store in na 3. mestu v trgovini Google Play.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A2/E70, Ljubljana - Obrežje, viadukt Dobovo, pogled proti Ljubljana
Galerija slik
Gorenjski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri