Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved do 15. decembra: V nedeljo odstranitev zapore na viaduktu Ravbarkomanda, proti Ljubljani možni zastoji

07.12.2017
 
V nedeljo bo promet čez viadukt Ravbarkomanda zaradi odstranitve delovne zapore močno oviran, saj bo iz smeri Kopra proti Ljubljani urejen zgolj po enem zoženem pasu. Uporabnike opozarjamo, naj pozorno spremljajo prometna obvestila in se v primeru daljših zastojev v Postojni pravočasno preusmerijo na državno cesto proti Logatcu in z nje na cesto Postojna–Unec.

Več ...

Registracija uporabnikov sistema DarsGo

Naprodaj nove vinjete za leto 2018 v kovinsko modri barvi

Informacija o četrtkovih razmerah na odseku Postojna–Razdrto in aktivnostih Darsa

08.12.201701.12.201701.12.2017
V Sloveniji bo s 1. aprilom 2018 uvedeno sodobno elektronsko cestninjenje vozil z največjo dovoljeno maso nad 3.5 tone (težka vozila) v prostem prometnem toku, poimenovano DarsGo. Družba DARS je že vzpostavila sedem uporabniških točk (tako imenovanih DarsGo servisov) in pričela z registracijo prvih uporabnikov novega cestninskega sistema. Ti se že lahko registrirajo tudi na spletni strani www.darsgo.si, predvidoma z začetkom leta 2018 pa se bodo lahko registrirali tudi na pooblaščenih bencinskih servisih ob avtocestnem omrežju.Vinjete z letnico 2018, ki so naprodaj od danes, so kovinsko modre barve. Cene, vrste vinjet in njihove ročnosti ostajajo iste, ravno tako tudi cestninski razredi, v katere se uvrščajo vinjetna vozila. Obstoječe vinjete z letnico 2017 ostajajo v veljavi do preteka njihove veljavnosti, na primer letne vinjete do vključno 31. januarja 2018. Tudi prodaja obstoječih, oranžnih vinjet z letnico 2017 je boljša od tistih z letnico 2016. Prodaja vinjet konstantno raste, saj raste tudi promet na naših avtocestah in hitrih cestah.Skladno z vremensko napovedjo in napovedanimi okrepljenimi padavinami v zgodnjih jutranjih urah za dan 30. november 2017 smo vse resurse, tako kadrovske kot plužna/posipna vozila usmerili v obvladovanje prevoznosti ceste na celotnem odseku primorske avtoceste A1, s posebnim poudarkom na odseke avtoceste med Logatcem in Postojno (s časovnim zamikom tudi Senožečami). Za ta območja je vremenska napoved izkazovala največ snežnih padavin.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A2/E70, Ljubljana - Obrežje, priključek Obrežje, pogled proti Hrvaški
Galerija slik
Dolenjski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri