Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Spremenjena prometna ureditev na ljubljanski obvoznici

18.07.2014
 
Na ljubljanski obvoznici, na razcepu Kozarje (razcep, ki vodi iz Ljubljane proti Primorski), je med letošnjimi poletnimi prometnimi konicami spremenjena prometna ureditev. Z njo želimo v družbi DARS d.d. povečati pretočnost prometa, skrajšati najdaljše kolone in s tem povečati varnost. Ob največjih zgostitvah prometa je namreč kolona segala tudi do predora Šentvid, ki smo ga zato morali občasno zapirati za promet, kar je veliko tveganje s stališča prometne varnosti.

Več ...

Primer pravilnega razvrščanja vozil v primeru zastoja (prometna nesreča)

Prometna opozorila za poletje 2014

Za avtocesto med Draženci in Gruškovjem vložen zahtevek za gradbeno dovoljenje

10.07.201417.06.201430.05.2014
V družbi DARS d.d. se zahvaljujemo voznikom, ki so s pravilnim razvrščanjem ob včerajšnji popoldanski nesreči na južni ljubljanski obvoznici omogočili intervencijskim vozilom hiter dostop do kraja nesreče (razvidno iz priloženega posnetka). Priča smo bili pravilnemu razvrščanju vozil, kar je pohvalno za voznike, ki so pravilno ravnali. Poletna turistična sezona se je v letošnjem letu praktično že začela. Predvsem zaradi nekaterih praznikov, ki so se pomaknili v junij, ter s tem povezanih krajših počitnic v sosednjih državah. Že pred tem koncem tedna oz. v sredo, 18. junija, se bo promet povečal iz Avstrije in Nemčije proti Hrvaški, saj je v teh državah v četrtek, 19. junija, praznik. Hkrati se v Avstriji in Nemčiji končajo krajše počitnice, zato je še več prometa v obratni smeri pričakovati v nedeljo, 22. junija.Na predstavitveni novinarski konferenci so predsednik uprave družbe DARS d.d. mag. Matjaž Knez, člana uprave Franc Skok in Tine Svoljšak ter direktor projekta avtoceste Draženci–MMP Gruškovje Bogdan Vrezner predstavili načrt izgradnje odseka podravske avtoceste med Draženci in Gruškovjem. Knez je uvodoma povedal, da gre za nadaljevanje projekta, ki ga je uprava postavila med prednostne naloge.
Več ...Več ...Več ...
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri