Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved do 12. februarja

04.02.2016
 
Konec tedna je pričakovati močno povečano gostoto prometa, in sicer v petek in soboto iz mestnih središč proti turističnim krajem, v nedeljo in ponedeljek v obratni smeri. V petek in soboto bo povečan tudi tovorni promet.

Več ...

Informacija s seje Nadzornega sveta

Glavna razloga sobotne prometne nesreče megla in neprilagojena hitrost

Kako pravilno voziti v megli?

02.02.201602.02.201631.01.2016
Nadzorni svet DARS d.d. je na svoji 5. redni seji, 1.2.2016, sprejel Poslovni načrt družbe DARS d.d. za leto 2016.V prometni nesreči, ki se je zgodila v soboto, 30. januarja 2016, je bilo udeleženih 56 vozil in 180 ljudi, s čimer se je nesreča zapisala med najhujše doslej na slovenskih avtocestah. Po prvih izsledkih policije je bil glavni razlog megla in neprilagojena hitrost. 70 Darsovih delavcev je nesebično in požrtvovalno pomagalo pri reševanju. Megla tudi danes ponekod po državi zmanjšuje vidljivost, predvsem v zahodni Sloveniji. Vedno znova prihaja do nesreč zaradi naleta, saj megla zmanjšuje vidljivost udeležencev v prometu. Zato voznike prosimo, da v primeru pojava megle upoštevajo zadostno varnostno razdaljo, zmanjšajo hitrost in prižgejo meglenke.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A2/E70, Ljubljana - Obrežje, priključek Dobruška vas, pogled proti Obrežju
Galerija slik
Dolenjski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri