Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Leto 2014 za DARS leto uspešnega poslovanja

18.03.2015
 
Nadzorni svet DARS d.d. je danes zaključil 6. redno sejo, na kateri je potrdil poročilo o izvajanju investicij za leto 2014, se seznanil s poslovanjem družbe v letu 2014, katerega ocena je pripravljena na podlagi predhodnih podatkov z dne 26. februar 2015, in ponovno preučil možnosti za čimprejšnjo vzpostavitev elektronskega cestninjenja v prostem prometnem toku za vozila na 3,5 tone.

Več ...

Prometna napoved od 26. marca do 3. aprila 2015

Projekt Sožitje za večjo varnost v cestnem prometu

Z obnovitvenimi in vzdrževalnimi deli na avtocestah do večje varnosti in pretočnosti

26.03.201517.03.201504.03.2015
Prihaja čas praznikov in počitnic. Na odsekih, kjer potekajo obnovitvena in vzdrževalna dela, je pričakovati zgostitve. Glede na to, da je 28. marca začetek počitnic v Avstriji in nekaterih deželah Nemčije (Bavarska, Baden-Wuerttemberg), z drugim aprilom tudi na Madžarskem, Poljskem, Slovaški, v Italiji ter velikonočni prazniki, s tem tudi možnost omejitev tovornega prometa, vozniki v tem obdobju na različnih odsekih ter mejnih prehodih lahko pričakujejo povečan promet. Z namenom, da bi se starejši vozniki in voznice na naših cestah čim dlje počutili varne in da bi čim dlje ostali mobilni, smo DARS, Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa, Ministrstvo za infrastrukturo, Generalna policijska uprav, Zveza društev upokojencev Slovenije, Združenje FORTOX in drugi, pripravili projekt »SOŽITJE ZA VEČJO VARNOST V CESTNEM PROMETU«, s katerim bomo izvedli celovite preventivne dogodke oz. usposabljanja za seniorje in upokojence po celi Sloveniji.S pričetkom pomladi se bodo tudi letos začela izvajati različna obnovitvena dela – obnove in sanacija vozišč, dela na viaduktih in v predorih. Vsa dela, ki se izvajajo na avtocestah in hitrih cestah, ki jih družba Dars izvaja izključno v za zagotavljanja večje varnosti in pretočnosti prometa ter zadovoljstva uporabnikov.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/E57/E59 Šentilj - Pesnica, Kresnica, pogled proti Šentilju
Galerija slik
Primorski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri