Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved od 17. do 24. aprila

16.04.2015
 
Povečan promet je konec tedna pričakovati predvsem proti turističnim krajem in nazaj. Priporočamo pozornost predvsem na območjih, kjer je zaradi del spremenjena prometna signalizacija.

Več ...

Asfinag in DARS d.d. podpisala sporazum za drugo cev karavanškega predora

S poroštvenim zakonom do aktivnega upravljanja z dolgom

Začenjajo se obnovitvena dela na štajerski avtocesti, na odseku Arja vas - Šentrupert

14.04.201509.04.201507.04.2015
Brück an der Mur - Most na Muri, 14. april 2015 - Danes so predsednik uprave DARS d.d. mag. Matjaž Knez in član uprave g. Franci Skok ter predstavnika Asfinaga g. Alois Schedl in g. Klaus Schierhackl podpisali sporazum, ki temelji na stari pogodbi iz leta 1977. Sporazum ureja skupno financiranje in izvajanje celotnega razvoja predora Karavanke. Ljubljana, 9. april 2015 - DARS, d.d. pozdravlja na Vladi sprejet poroštveni zakon, saj bo le-ta družbi DARS, d.d. omogočil aktivno upravljanje z dolgom, refinanciranje kreditnega portfelja in pravočasno zagotovitev vseh potrebnih virov sredstev za pokrivanje obveznosti iz obstoječega dolga. Sprejet zakon bo DARS, d.d., v kolikor bo sprejet tudi v Državnem zboru RS, v primeru takojšnjega refinanciranja kreditnega portfelja DARS, d.d. omogočil izboljšanje finančne vzdržnosti poslovanja DARS, d.d., izboljšana bo struktura kreditnega portfelja in zmanjšano tveganje, ki izhaja iz dolga, ter omogočeno aktivno upravljanje z dolgom DARS, d.d., kar po sedanji ureditvi ni mogoče. Delavci DARS d.d. so danes, 7. aprila 2015, pričeli s pripravljalnimi deli za zaporo potrebno zaradi obnove voziščne konstrukcije, na odseku Arja vas – Šentrupert. Z deli bo izvajalec pričel 11.4. 2015 in jih zaključil do predvidoma 26.5. 2015.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
H4 Podnanos - Vrtojba, viadukt Lijak, pogled proti Vrtojbi
Galerija slik
Štajerski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri