Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved do začetka avgusta 2016

21.07.2016
 
Pred nami sta dva prometno izredno obremenjena konca tedna. Turistična sezona je na višku, zato je že ta konec tedna, med 22. in 24. julijem, pričakovati izredno povečan promet od Avstrije in Italije proti Hrvaški, v popoldanskem času tudi od Italije proti Madžarski, prav tako iz mestnih središč proti turističnim krajem

Več ...

30. julij: načrtovane poti po gorenjskih cestah opravite ali dopoldne ali zgodaj zvečer

OBNOVA ŠTAJERSKE AVTOCESTE ARJA VAS–ŠEMPETER TER IZVEDBA UKREPOV ZA VEČJO PROMETNO VARNOST

Obnova severne obvoznice: znova odprt priključek Bežigrad proti Primorski, zaprt priključek Savlje

22.07.201618.07.201615.07.2016
V soboto, 30. julija 2016, bo zaradi slovesnosti pri Ruski kapelici na območju Gorenjske in Ljubljane oviran promet. Udeležencem v prometu svetujemo, da na območju Gorenjske in Ljubljane 30. julija ne načrtujete potovanj oz. se pravočasno pripravite in prilagodite svojo udeležbo v prometu. Priporočamo, da načrtovane poti, ki jih nameravate opraviti po teh cestah, opravite v dopoldanskem času ali jih prestavite na zgodaj zvečer, ko ne pričakujemo več zapor na glavnih tranzitnih poteh. Zaradi prometno obremenjene sobote pričakujemo največje zgostitve v prometu sredi dneva in popoldne. Na odseku štajerske avtoceste A1 Arja vas (Žalec)–Šempeter so delavci družbe DARS d.d. danes v okviru načrtovanih obsežnih obnovitvenih del začeli postavljati zaporo odstavnih pasov na obeh polovicah avtoceste. Obnovljeno bo nekaj več kot 11 kilometrov dotrajanega cestišča na obeh polovicah avtoceste, delno tudi premostitveni objekti na tem odseku, ki je bil zgrajen leta 1997 in v 19 letih ni bil deležen večjih obnovitvenih del. Prvi teden, predvidoma do 25. julija, bosta zaprta zgolj odstavna pasova v obe smeri, saj je za namen vožnje po odstavnih pasovih pri vzpostavitvi nadaljnjih zapor potrebno najprej sanirati odstavna pasova ter jaške na njih. Nato bo v štirih mesecih opravljena rekonstrukcija vozišča ter objektov na tem odseku. Promet bo med obnovitvenimi deli sicer vseskozi urejen tako, da bo vedno potekal po dveh (zoženih) pasovih v vsako smer vožnje.Na severni ljubljanski obvoznici H3, kjer od srede junija potekajo obsežna obnovitvena dela, se v skladu s časovnico zaključuje 2. A faza, v kateri je bil zaradi del nekaj manj kot dva tedna zaprt priključek Ljubljana - Bežigrad (Dunajska cesta) v smeri Koseze/Primorske. Predvidoma v nedeljo zvečer oz. v ponedeljek zjutraj (17./18. julij) bo priključek na Dunajsko cesto znova odprt, hkrati pa se zapre naslednji priključek v smeri Primorske, Ljubljana - Savlje. Tako izvoz z obvoznice iz smeri Tomačevega ter uvoz nanjo v smeri Kosez/Primorske bosta na tem priključku zaprta predvidoma 10 dni.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A2/E61, Karavanke - Ljubljana, priključek Brezje, vrtljiva kamera I
Galerija slik
Gorenjski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri