Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved do 20. oktobra

13.10.2017
 
Konec tedna se obeta povečan promet iz urbanih središč proti turističnim krajem in v obratni smeri. Nekaj dodatnega prometa pričakujemo od meje z Avstrijo proti meji s Hrvaško, saj se začenjajo počitnice v južnem in srednjem delu Nizozemske, menjajo počitnice v predelih Nemčije ter končujejo počitnice v delu Švice.

Več ...

Slavnostno odprtje priključka Šmarje - Sap

Nadaljevanje obnove odseka Unec–Postojna

Predstavitev sistema DarsGo na srečanju avtoprevoznikov

12.10.201711.10.201730.09.2017
Družba DARS je odprla priključek Šmarje - Sap. Slavnostnega odprtja so se udeležili minister za infrastrukturo dr. Peter Gašperšič, predsednik uprave DARS d.d. dr. Tomaž Vidic ter župan občine Grosuplje dr. Peter Verlič. Promet po novem priključku je stekel v večernih urah.Obsežna obnova odseka primorske avtoceste med Uncem in Postojno z viaduktom Ravbarkomanda se bo jutri, 12. oktobra, prevesila v peto fazo del, ki bo predvidoma trajala do konca tega meseca. Prestavitev delovne zapore bo opravljena v noči s srede, 11. oktobra 2017, na četrtek, 12. oktobra 2017, ko bo predvidoma od 21. ure zvečer do 5. ure zjutraj promet tako proti Ljubljani kot proti Kopru urejen zgolj po enem pasu. Družba DARS d.d. je sodelovala pri prvem Srečanju prevozniških družin in prevozniških podjetij Slovenije, ki sta ga organizirali Gospodarska zbornica Slovenije in Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Udeleženci srečanja so imeli na Darsovi stojnici možnost iz prve roke izvedeti več informacij o novem elektronskem cestninskem sistemu DarsGo za vsa vozila z največjo dovoljeno maso nad 3,5 tone, ki bo uveden v letu 2018.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/E57/E59, Šentilj - Maribor, nadvoz v Pesnici, pogled proti Avstriji
Galerija slik
Primorski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri