Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved do začetka maja

21.04.2016
 
Pred prihajajočimi prazniki v Sloveniji bo promet povečan predvsem iz mestnih središč proti turističnim krajem že v petek popoldan, 22. aprila, ter v soboto dopoldan, 23. aprila.

Več ...

Z nujnimi vzdrževalnimi deli v trojanskih predorih do večje varnosti in pretočnosti

Dars posipal že pred pričetkom sneženja, pluženje takoj, ko se je sneg oprijel cestišča

Prva in verodostojna prometna informacija za mobilne naprave

29.04.201628.04.201626.04.2016
Dars d.d. bo v mesecu maju v trojanskih predorih izvajal nujna vzdrževalna dela, ki bodo pripomogla k večji varnosti in pretočnosti. V predorih se bo izvajalo pranje predorskih sten in cestišča, visokotlačno čiščenje kanalizacij in drenaž, snemanje kanalizacije, urejanje trave, košnja in druga popravila. Zaradi večje preglednosti se bo odstranjevalo in ponovni nanašalo robne črte, hkrati bo potekalo tudi čiščenje objektov in dilatacij, vzdrževanje dilatacij ter menjava ventilatorjev v predorih.Na zimske razmere se je Dars pripravil že v torek, ko so vremenoslovci napovedovali možnost padavin. Posipanje avtocest in hitrih cest, ki je namenjeno preprečevanju sprijemanja snega z voziščem, se je pričelo že pred pričetkom sneženja, to je bilo ob 15. uri. S pluženjem so plužne skupine pričele takoj, ko se je sneg pričel oprijemati cestišča. Posodobljena aplikacija za mobilne naprave DarsTraffic+ oziroma DarsPromet+ je namenjena predvsem tistim, ki se v Sloveniji vsak dan vozimo v službo. Na taki poti potrebujemo informacijo o morebitnih ovirah oz. podaljšanju potovalnega časa. Zato sta ključni stvari, ki ju aplikacija ponuja, ravno to: sprotno izračunavanje potovalnega časa na vnaprej izbrani poti ter obveščanje o ovirah (dogodkih) na poti.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/A2/E70, Ljubljana - južna obvoznica, priključek Lj. - jug, vrtljiva kamera
Galerija slik
Dolenjski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri