Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved do 29. maja

22.05.2015
 
Zaradi praznikov ta konec tedna imajo v vseh sosednjih državah do vključno ponedeljka dela proste dneve, v nekaterih deželah Nemčije pa se začnejo počitnice (Bavarska, Baden-Wuerttemberg). Zato že v petek ter v soboto pričakujemo povečan promet od Avstrije proti Hrvaški ter večje število tovornih vozil pred prehodi z Avstrijo (predvsem pred Karavankami). V ponedeljek pričakujemo povečan promet v obratni smeri.

Več ...

Nadzorni svet Dars se je seznanil s poslovanjem družbe v prvem trimesečju in podal predhodno soglasje k sklenitvi posla za odsek Draženci Gruškovje

Po zaključenih gradbenih delih na vrsti skladno z zakonom nujni pregledi, testiranja in pridobivanje listin

Hitra cesta Koper Izola s predorom Markovec končana

21.05.201520.05.201519.05.2015
Nadzorni svet Dars d.d. se je na 8. seji, ki je potekala 20. maja 2015, seznanil s trimesečnim poročilom o poslovanju družbe, s poročilom revizije o obnovi poslovne stavbe v Celju in podal predhodno soglasje k sklenitvi posla za izgradnjo odseka Draženci Gruškovje ter predhodno soglasje k podpisu pogodbe za zadolževanje za izgradnjo tega odseka pri Evropski investicijski banki.Odsek hitre ceste Koper Izola in predor Markovec bo prometu možno predati, ko bo Dars s strani ministrstev prejel vse potrebne listine: - na podlagi uspešno opravljenih tehničnih pregledov uporabna dovoljenja (skladno z Zakon o graditvi objektov - ZGO), po zapisnikih tehničnih pregledov in posledično odpravi morebitnih pomanjkljivosti, - ter od Ministrstva za infrastrukturo pridobil Dovoljenja za obratovanje predora (skladno z Zakonom o cestah (ZCes-1). Dela v predoru Markovec in na hitri cesti Koper Izola so končana. V četrtek, 14. maja 2015 je bil izveden tehnični pregled, ki ga je predor uspešno prestal. Tehnični pregled za traso bo 21.05.2015.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
HC-H7 Dolga vas - krožišče Dolga vas, vrtljiva kamera
Galerija slik
Primorski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri