Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Začenjajo se obnovitvena dela na odseku Unec–Postojna; začasno bo zaprt priključek Unec

16.09.2014
 
Delavci DARS d.d. bodo po jutranji prometni konici v sredo, 17. septembra 2014, začeli postavljati zaporo na delu odseka primorske avtoceste A1 med Uncem in Postojno, kjer bo promet predvidoma najpozneje do konca oktobra v dolžini približno 3,5 kilometra in ob omejeni hitrosti vožnje potekal predvidoma od četrtka popoldan, 18. septembra, dvosmerno le po eni polovici avtoceste. Izvajalec del bo obnovil poškodovano smerno vozišče avtoceste proti Ljubljani, vključno z zamenjavo hidroizolacije in asfaltov na treh objektih.

Več ...

Popolne nočne zapore odseka Vransko–Blagovica

Obvestilo o delnih in popolnih zaporah predora Karavanke

Konstitutivna seja Nadzornega sveta DARS d.d.

15.09.201411.09.201410.09.2014
Odsek štajerske avtoceste A1 Vransko–Blagovica bo v smeri Ljubljane zaradi izvajanja nujnih vzdrževalnih del od drevi do predvidoma 13. oktobra 2014 v nočnem času zaprt za ves promet. V času zapor bo v obe smeri, proti Ljubljani in Mariboru, zaprt tudi avtocestni priključek Trojane. Med avtocestnima priključkoma Vransko in Blagovico bo tako v smeri Ljubljane obvoz urejen po vzporedni glavni cesti. S 15. septembrom bodo izvajalci del v predoru Karavanke nadaljevali z zadnjo fazo sanacije talnega oboka. Zaradi del bodo potrebne tako delne kot popolne zapore predora, in sicer v letošnjem letu vse do 19. decembra. Promet bo v času izvajanja del v predoru potekal prek dneva pod polovično zaporo z menjavo smeri praviloma na 30 minut (predor bo prevozen le za vozila višine največ 4,4 metra in širine tri metre); ponoči pa bodo v večini obdobja izvedbe del potrebne popolne zapore predora. Nadzorni svet družbe DARS d.d. se je v sredo, 9. septembra 2014, sestal na konstitutivni seji, na kateri so člani za predsednika izvolili mag. Roberta Lična, za namestnika predsednika nadzornega sveta pa Andraža Lipolta.
Več ...Več ...Več ...
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri