Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved do 16. oktobra

08.10.2015
 
Konec tedna je napovedano razmeroma slabo vreme, z burjo na Primorskem, zato ni pričakovati zgostitev prometa proti turističnim krajem in v njihovi okolici. Pričakujemo le nekoliko povečan promet v nedeljo popoldne in zvečer proti Ljubljani. Ker bo zaradi del tudi ta konec tedna proti Mariboru zaprta štajerska avtocesta A1 na odseku med Blagovico in Trojanami, je zlasti v soboto pričakovati zastoje pred priključkom Blagovica proti Mariboru in zgoščen promet na vzporedni regionalni cesti čez Trojane. Do zastojev pred priključkom Blagovica lahko pride tudi v nedeljo od popoldneva proti večeru. Voznike opozarjamo na previdnost na cestah, saj nas v jesenskem času velikokrat spremljajo slabša vidljivost, megla, vlaga in posledično spolzko cestišče. Zato je potrebno vzdrževati primerno varnostno razdaljo. V nedeljo med 8. in 21. uro velja omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol.

Več ...

Informacija s seje Nadzornega sveta

Obvestilo o zapori priključka Slovenske Konjice

DARS d.d. povečuje varnost in propustnost avtocest

06.10.201524.09.201521.09.2015
Nadzorni svet je na včerajšnji seji imenoval revizijsko komisijo in kadrovsko komisijo nadzornega sveta DARS-a. Seznanil se je z poslovnimi rezultati januar – julij 2015 in naložil upravi, da pripravi oceno za leto 2015 in izhodišča za Poslovni načrt za leto 2016.Obveščamo vas, da bo predvidoma od 26.9.2015 do 10.10.2015 popolnoma zaprt priključek Slovenske Konjice. Zapora priključka je potrebna v sklopu obnove voziščne konstrukcije na odseku Slovenska Bistrica – Slovenske Konjice. Danes je DARS d.d. na novinarski konferenci v poslovni stavbe Dars, Ulica XIV. divizije 4, 3000 Celje, predstavil rezultate ukrepov za višanje varnosti in propustnosti. Ukrepe so predstavili predsednik uprave, mag. Matjaž Knez, člana uprave, Franc Skok in mag. Gašper Marc ter vodja službe za upravljanje s prometom, mag. Ulrich Zorin.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A5, Maribor - Lendava, počivališče Sv. Jurij ob Ščavnici, vrtljiva kamera
Galerija slik
Primorski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri