Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Popolne zapore smernih vozišč na odseku Kozina - Črni Kal zaradi nadgradnje elektrostrojne opreme in odprave napak v garancijski dobi

02.03.2015
 
Na odseku primorske avtoceste A1 Kozina - Črni Kal bodo v mesecu marcu in aprilu vzpostavljene popolne zapore prometa zaradi del v predoru Kastelec. Dela so vezana na odpravo napak v garancijski dobi in nadgradnjo elektrostrojne opreme. V času polnih zapor bodo prometni tokovi preusmerjeni na ostale vzporedne ceste, zaključek vseh del bo najkasneje do 22.4.2015 s prekinitvijo del med velikonočnimi prazniki.

Več ...

Prometna napoved za avtoceste od 27. februarja do 6. marca 2015

ODPIRANJE PONUD ZA IZGRADNJO 1. ETAPE AC ODSEKA DRAŽENCI - MMP GRUŠKOVJE

Protihrupne ograje so načrtovane izključno za zaščito pred prekomernim hrupom pri stanovanjskih objektih ob avtocesti

26.02.201524.02.201519.02.2015
Zimske šolske počitnice se zaključujejo, zato je konec tedna lahko pričakovati nekoliko več prometa. Možnost zgostitev prometa je na posameznih avtocestnih odsekih, kjer potekajo dela. Na sedežu družbe Dars d.d. je bilo danes odpiranje ponudb javnega naročila za izgradnjo 1. etape avtocestnega odseka )Draženci – MKMP Gruškovje od km 0,00 do 7.26 (sklop 1) ter 2. B etape – začetna gradbena dela (sklop 2). Limitirana vrednost ponudb za sklop 1 je znašala 80.247 mio evrov, za sklop 2 pa 7. 846 mio evrov, vse brez ddv.Avtoceste so v prvi vrsti namenjene daljinskemu prometu in ta promet za prebivalce, ki živijo ob njih, predstavlja nenehno in zelo obremenjujočo motnjo. Protihrupni ukrepi so namenjeni ravno zaščiti teh prebivalcev. S PHO je zaščitenih več kot 21.000 prebivalcev.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/E57 Maribor - Ljubljana, priključek Blagovica, pogled proti Ljubljani
Galerija slik
Štajerski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri