Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved do 11. septembra

03.09.2015
 
Poletna turistična sezona še ni v celoti zaključena, saj v večjih nemških deželah in Italiji šolske počitnice trajajo vse do sredine septembra. Ker je konec tedna napovedano razmeroma slabo vreme, ni pričakovati take gneče na naših avtocestah kot prejšnji konec tedna, še vedno pa bo promet zaradi tranzita tujih turistov povečan predvsem na primorski avtocesti A1 in na cestah v slovenski Istri. Zastoje je pričakovati na gorenjski avtocesti A2 pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Več ...

Sklepi 7. seje skupščine DARS d.d.

Objava nerevidiranega polletnega poročila za leto 2015

Nadzorni svet Dars se je seznanil s poslovanjem družbe v prvem polletju

01.09.201528.08.201528.08.2015
Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d.d., Ljubljana in veljavne zakonodaje, Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, v pripetem notarskem zapisniku objavlja sklepe 7. seje skupščine družbe DARS d.d., ki je bila 31. avgusta 2015.Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi 112. in 113. člena Zakona o trgu finančnih instrumentov objavlja nerevidirano polletno poročilo družbe v prvem polletju 2015.Nadzorni svet Dars d.d. je na včerajšnji, 10. seji obravnaval nerevidirano poročilo o poslovanju družbe DARS v prvem polletju 2015. V prvem polletju 2015 so prihodki glede na enako obdobje lani nižji za 1% in sicer na račun premika tovornih vozil iz razreda bolj umazanih k čistejšim. Skupni odhodki so primerljivi z enakim obdobjem 2014, zmanjšali so se finančni odhodki in stroški materiala.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A5, Maribor - Lendava, cestninska postaja Dragotinci - jug
Galerija slik
Primorski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri