Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Zaključna dela v predoru Markovec po planu

14.08.2014
 
Uprava družbe DARS d.d. si je včeraj ogledala potek del v predoru Markovec in se seznanila z dokončanjem hitre ceste Koper–Izola. Zaključna dela v predoru Markovec potekajo po planu in bodo končana predvidoma do konca letošnjega leta.

Več ...

Primer pravilnega razvrščanja vozil v primeru zastoja (prometna nesreča)

Prometna opozorila za poletje 2014

Avtocestne razcepe razsvetljujemo za večjo prometno varnost in v skladu s predpisi

10.07.201417.06.201422.04.2014
V družbi DARS d.d. se zahvaljujemo voznikom, ki so s pravilnim razvrščanjem ob včerajšnji popoldanski nesreči na južni ljubljanski obvoznici omogočili intervencijskim vozilom hiter dostop do kraja nesreče (razvidno iz priloženega posnetka). Priča smo bili pravilnemu razvrščanju vozil, kar je pohvalno za voznike, ki so pravilno ravnali. Poletna turistična sezona se je v letošnjem letu praktično že začela. Predvsem zaradi nekaterih praznikov, ki so se pomaknili v junij, ter s tem povezanih krajših počitnic v sosednjih državah. Že pred tem koncem tedna oz. v sredo, 18. junija, se bo promet povečal iz Avstrije in Nemčije proti Hrvaški, saj je v teh državah v četrtek, 19. junija, praznik. Hkrati se v Avstriji in Nemčiji končajo krajše počitnice, zato je še več prometa v obratni smeri pričakovati v nedeljo, 22. junija.Razsvetljevanje z namenom večje varnosti uporabnikov cest je predvideno v Pravilniku o projektiranju cest (Uradni list RS, št. 91/05 in 26/03). Glede na predpise je torej potrebno, glede prometne varnosti pa nujno, da so razcepi osvetljeni, in DARS d.d. je kot upravljavec avtocestnega sistema to dolžan izvesti. Trenutno je v teku projekt razsvetljevanja razcepa Kozarje na ljubljanski obvoznici.
Več ...Več ...Več ...
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri