Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Preden se odpravite na pot po avtocestah v Sloveniji, ne pozabite na vinjeto

16.04.2014
 
V družbi DARS d.d. želimo pred velikonočno-prvomajskimi prazniki opozoriti domače in tuje uporabnike avtocest in hitrih cest, da je za vožnjo po njih obvezna vinjeta, pri čemer je z vinjeto za leto 2014 stopil v veljavo nov razred (2B) za vsa vozila do 3,5 tone največje dovoljene mase, ki nad prvo osjo merijo več kot 1,30 metra. Za vsa bivalna vozila (avtodome), ne glede na njihovo višino nad prvo osjo, še vedno velja cenejša vinjeta (razred 2A).

Več ...

Končano eno izmed prvih usposabljanj nadzornikov prometa iz tujine

Aprilsko razstavo slovenskih avtocest gosti Celje

Začetek graditve protihrupnih ograj na A1 Brezovica–Vrhnika

18.04.201411.04.201407.04.2014
Nadzorniki prometa DARS d.d. so z današnjim dnem zaključili prvo izmed izobraževanj poklicnih kolegov iz tujine na področju upravljanja prometa. S tem se družba DARS d.d. umešča tudi kot izvoznica znanj in izkušenj ter se uspešno prilagaja vsako leto zahtevnejšim izzivom, na eni strani višanju pričakovanj uporabnikov po vedno kakovostnejših storitvah, na drugi strani pa racionalizaciji stroškov predvsem v gospodarskih družbah, ki so v lasti države. V središču Celja, na Stanetovi ulici, je od danes na ogled razstava plakatov o slovenskem avtocestnem križu. Predsednik uprave DARS d.d. Matjaž Knez je odprtju razstave povedal, da je bil v preteklosti moto družbe DARS d.d. Povezujemo Slovenijo. »Uprava, ki jo vodim, je dodala še besedo odgovorno. Odgovorno do uporabnikov avtocest, odgovorno do zaposlenih, do lastnika,« je dejal. Na odseku primorske avtoceste A1 Brezovica–Vrhnika bo izvajalec danes začel s predhodnimi deli v okviru projekta graditve protihrupne zaščite. Projekt vključuje zgraditev protihrupnih ograj (PHO) v skupni dolžini 7,6 kilometra oziroma površini 33.784 kvadratnih metrov. Projekt delno financira Evropska unija, in sicer iz Kohezijskega sklada.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/A2/E70 ljubljanska južna obvoznica, priključek Lj.-jug, vrtljiva kamera
Galerija slik
Dolenjski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri