Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Prometna napoved do 8.julija

30.06.2016
 
Zaradi pričetka počitnic v Avstriji, na Češkem, Slovaškem in Belgiji je predviden močno povečan promet od Avstrije proti Hrvaški, predvidevajo se zastoji tudi proti Gruškovju, predvsem na koncu avtoceste A4 v Dražencih. Ker bodo na tem delu zaradi gradbišča in predvidenega povečanega prometa v prihodnjih vikendih tudi zelo dolgi zastoji, voznikom že sedaj predlagamo, da preučijo in uporabijo alternativne poti. Nekaj možnosti je navedenih na priloženem letaku.

Več ...

Na območju razcepa Malence testno spremenjena prometna ureditev

Obisk številne japonske delegacije s področja upravljanja avtocest

Za nami je že četrto strokovno srečanje Cesta kot delovno okolje

28.06.201621.06.201620.06.2016
Na ljubljanski obvoznici bomo danes popoldan na razcepu Malence (stičišču vzhodne in južne obvoznice) začasno spremenili prometno ureditev v popoldanski konici, med 15. in 18. Uro. Z njo želimo v družbi DARS d.d. povečati pretočnost prometa iz smeri predora Golovec proti južni obvoznici (v smeri Rudnika), skrajšati najdaljše kolone in s tem povečati varnost. Ob največjih zgostitvah prometa namreč kolona seže v predor Golovec, zato ga moramo občasno zapirati za promet, kar je veliko tveganje s stališča prometne varnosti. Če se bo ukrep izkazal kot učinkovit, ga bomo med delavniki med poletjem aktivirali v popoldanskih konicah.V okviru izmenjave dobrih praks so nas obiskali predstavniki več japonskih avtocestnih družb, ki upravljajo ter vzdržujejo skupno približno 6.000 kilometrov tamkajšnjih avtocest, in strokovnjaki iz drugih področnih organizacij, da bi se seznanili predvsem z našim sistemom upravljanja avtocest in vodenja prometa. V petek 17.6.2016 je v prostorih gradu Jable v Loki pri Mengšu potekalo že četrto strokovno srečanje »CESTA KOT DELOVNO OKOLJE 2016« na temo »ZDRAVJE NA POTI«. Strokovnega srečanja Cesta kot delovno okolje 2016, ki je namenjeno vsem, ki svoje delo opravljajo na cesti, se je udeležilo 166 udeležencev: cestninski nadzorniki, vzdrževalci, policisti, poklicni vozniki in drugi.
Več ...Več ...Več ...

KAMERE
A1/E70, Ljubljana - južna obvoznica, Lj. - Rudnik, pogled proti razcepu Kozarje
Galerija slik
Dolenjski krak (naključna slika)
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri