Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.

Vinjete kupujte zgolj na pooblaščenih prodajnih mestih

19.12.2014
 
V družbi DARS d.d. smo na cestninskem nadzoru in v Cestninskem uporabniškem centru v letošnjem letu odkrili skoraj 300 ponarejenih letnih vinjet za leto 2014. Vsi primeri so bili predani v nadaljnjo obravnavo policiji, cestninski nadzorniki pa uporabnikom, pri katerih odkrijejo ponarejene vinjete, izdajo še plačilni nalog (globa znaša 300,00 €), kupiti pa morajo tudi vinjeto za nadaljevanje vožnje po avtocesti.

Več ...

Dars d.d. leto 2014 zaključuje z visokim dobičkom in pripravljenimi projekti za še učinkovitejše upravljanje in finančno stabilizacijo v letu 2015

Končana dela sanacije talnega oboka in prve faze nadgradnje prezračevanja v predoru Karavanke

Obvestilna signalizacija za bolj varno vožnjo v megli

18.12.201418.12.201409.12.2014
Nadzorni svet Dars d.d. se je včeraj, 17. 12. 2014 na 4. seji seznanil z rezultati poslovanja za obdobje januar – november 2014, ki kažejo na nadaljnje manjšanje poslovnih stroškov ter višanje dobička. Nadzorni svet se je seznanil z različnimi opcijami projekta vzpostavitve elektronskega cestninjenja za tovorna vozila v prostem prometnem toku, ki predstavlja temelj nadaljnje finančne stabilizacije družbe.Danes zjutraj so v predoru Karavanke izvajalci del, ki so izvajali nadgradnjo prezračevalnega sistema predora Karavanke, zaključili s prvo fazo del. Z drugo fazo del bodo nadaljevali predvidoma 2.2.2015 in jih zaključili do velikonočnih praznikov. Dela povezana z nadgradnjo prezračevanja smo prekinili zaradi božično - novoletnih praznikov, saj se želimo izogniti prometnim zastojem zaradi povečanega števila vozil, ki v tem času prečkajo predor Karavanke. Izvajalci del, ki so izvajali sanacijo talnega oboka pa so z deli zaključili že v začetku decembra 2014. V družbi DARS d.d. smo, s pomočjo spremljanja pojava megle in podatkov cestno-vremenskih postaj ob avtocestnem križu, na odseku štajerske avtoceste A1 Domžale-Šentjakob vzpostavili pilotni projekt signalizacije oziroma napotkov uporabnikom, kako ravnati med vožnjo v megli.
Več ...Več ...Več ...
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Odgovor bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri