Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Počivališča in kamere
Varna vožnja
Nasveti za varno vožnjo
Nepravilna vožnja
Nadzor hitrosti
Varnostna razdalja
Prometni koledar
 

Nepravilna vožnja

Tukaj si lahko ogledate posnetke nespametnega početja voznikov in dogajanja na avtocestah, kot so jih zabeležile kamere sistema za nadzor in vodenje prometa. Posnetke smo zbrali v šestih kratkih filmih, ločenih glede na vrsto nepravilne vožnje.

Naš cilj je, da bi z zbranimi posnetki vplivali na zavedanje o posledicah nepravilnega ravnanja voznikov na avtocestah - neposredno in na podlagi resničnih dogodkov. Z zavedanjem posledic pa želimo zvišati raven prometne kulture ter izboljšati prometno varnost v državi, saj menimo, da za varnost na cesti lahko največ naredimo mi, vozniki, z upoštevanjem prometnih in varnostnih pravil.

NEPRAVILNA VOŽNJA SKOZI PREDOR


INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri