Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Investicije in obnove
Upravljanje in vzdrževanje AC in HC
Obnovitvena dela
Objekti na AC in HC
Avtocestne zanimivosti
Prometne obremenitve
Varstvo okolja
EU sofinancira
Kohezijski sklad EU
TEN-T proračun
Strukturni sklad - ESSR 2014-2020
Strukturni sklad - ESSR 2007-2013
Sredstva CEF
 

Slivnica-Draženci-Gruškovje

Evropska Komisija je izdala 20.12.2006 Odločbo o dodelitvi finančne pomoči Skupnosti za projekt skupnega interesa »Tehnični projekt in prostorska dokumentacija za avtocestni odsek Slivnica – Ptuj (Draženci) – Gruškovje, kot dela Pyhrnske avtoceste« na področju vseevropskih infrastrukturnih omrežij v okviru letnega prometnega programiranja (TEN-T). Projekt sestavlja dopolnitev tehnične dokumentacije za avtocestni odsek Slivnica - Ptuj, na podlagi katerega se bo lahko začela faza izgradnje in pridobitev posebne tehnične dokumentacije za avtocestni odsek Ptuj - Gruškovje. Okvirna vrednost projekta je 3.424 milijona evrov (brez DDV), odobreno sofinanciranje skupnosti glede na Odločbo Evropske komisije pa je 1,7 milijona evrov. Vse aktivnosti, ki so bile predmet projekta, so bile zaključene do konca leta 2010.

INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri