Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Investicije in obnove
Upravljanje in vzdrževanje AC in HC
Obnovitvena dela
Objekti na AC in HC
Avtocestne zanimivosti
Prometne obremenitve
Varstvo okolja
EU sofinancira
Kohezijski sklad EU
TEN-T proračun
Strukturni sklad - ESSR 2014-2020
Strukturni sklad - ESSR 2007-2013
Sredstva CEF
 

Projekt PROMET

Evropska komisija je 12.7.2007 v okviru letnega prometnega programa TEN-T izdala odločbo o dodelitvi finančne pomoči Skupnosti za projekt skupnega interesa »PROMET – Projekt za upravljanje prometa v Evropi«.

Najvišji znesek upravičenih stroškov DARS d.d. po omenjeni odločbi zanaša 1.720.000 evrov, pri čemer Evropska komisija financira do 49,5%. 

Projekt je trajal od 1.12.2006 do 30.11.2008.

PROMET – PROject for the management of European traffic je čezmejni partnerski projekt slovenskega in italijanskega ministrstva za promet. Projekt PROMET v imenu Ministrstva za promet izvaja DARS d.d.. Naloga projekta je »taktično vodenje« čezmejnih povezav in koordinacija inteligentnih transportnih sistemov dveh sosednjih regij/avtocest, s ciljem povečati kakovost spremljanja in vodenja prometa ter vplivati na varnost za uporabnike cest s pomočjo interoperabilnosti in celovitih rešitev.


Projekt je sofinancirala Evropska unija iz proračuna vseevropskih omrežij.

INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri