Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
O družbi
Osebna izkaznica
Poslanstvo in vizija
Cilji in kakovost
Organizacijska shema
Organi DARS d.d.
Zaposleni
Družbena odgovornost
Informacije javnega značaja
Pomembne številke
Potrjevanje referenc
Finančno središče
Temeljni dokumenti
Javna naročila
Javno zbiranje ponudb
Mednarodno sodelovanje
Telekomunikacijske storitve
 

Integriran sistem vodenja po standardih ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 in ISO 50001

Predanost ciljem, ki nas spremljajo na naši poti, predstavlja smisel življenja. Če nas na poti do ciljev vodita znanje in odločnost, pa ima takšna pot še globlji smisel. In družba DARS ima pred seboj veliko ciljev.

Pred nami so vsako leto zahtevnejši izzivi, saj se pričakovanja uporabnikov in ostalih deležnikov po vedno kakovostnejših storitvah zvišujejo, hkrati pa zainteresirana javnost pričakuje racionalizacijo stroškov predvsem v gospodarskih družbah, ki so v lasti države. Gre za na videz nasprotujoče si zahteve, ki pa jih sodobni poslovni sistemi uspešno izpolnjujejo, saj so danes v marsikateri gospodarski panogi vrhunski izdelki in storitve na voljo po relativno nizki ceni. Tudi za DARS d.d. je ciljno stanje ponuditi svojim deležnikom visoko kakovostne storitve glede uresničevanja AC programa ter upravljanja AC omrežja z najnižjimi možnimi stroški. Po poti do želenega stanja bomo hodili postopoma, vendar odločno.

Poslovnik sistema vodenja predstavlja temeljni dokument sistema in služi kot okvir, znotraj katerega bo DARS skozi leta dosegel svoje strateške cilje z namenom urejenosti poslovanja. Tako si bomo nenehno prizadevali za spremembe in izboljšave, ki bodo posledica analiz minulih dogodkov in morebitnih zastojev, ter stremeli k vitkim, učinkovitim procesom, brez podvajanja poti in v okviru najnižjih možnih stroškov. Svoje storitve in delo bomo nenehno presojali z vidika notranjih in zunanjih uporabnikov in jih poskušali organizirati tako, da bodo želeni rezultati in vsaka naša aktivnost podprti z merljivo dodano vrednostjo za vse naše deležnike, med katere štejemo uporabnike avtocest, svoje lastnike, zaposlene ter družbeno in naravno okolje. Ker je naš cilj uravnoteženo izpolnjevanje zahtev vseh navedenih deležnikov, bomo skozi sistem vodenja postopoma razvili učinkovite kazalnike in merila, ki bodo omogočila transparentno spremljanje in usmerjanje vseh naših prizadevanj.

Standardi ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS 18001 in ISO 50001 postavljajo posebne zahteve glede obvladovanja virov, med katerimi so najpomembnejši zaposleni. Tako menedžment kot ostali zaposleni bomo morali spremljati in razvijati svojo kompetentnost, katere del je tudi zmožnost timskega reševanja problemov ter tudi stalna prizadevanja za dobre medsebojne odnose.

Biti uspešen dolgo časa, vedno znova in vsakič na novo, kljub vsem porazom, ki jih vsakdo kdaj doživi, ne leto, temveč deset in več let, samo to šteje.

Naj postane splošno veljaven vzorec našega razmišljanja in ukrepanja vseh zaposlenih usmerjenost v dosežke. Rezultati našega dela pa naj nam prinašajo veselje in ponos, z učinkovitostjo, s katero so bili rezultati doseženi.

Prepričani smo, da bomo v družbi uresničevali zastavljene cilje in tako naši skupni poti dali smisel ter se pridružili najboljšim.


PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri