Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

0,0 šofer - trezna odločitev
7.11.2014
V družbi DARS d.d. smo se priključili preventivni kampanji "0,0 šofer - trezna odločitev", v sklopu katere od 7. do 11. novembra 2014 znova potekajo intenzivnejše aktivnosti z namenom zmanjšanja števila prometnih nezgod, ki se zgodijo pod vplivom alkohola in drog.

V ta namen bomo prek sistemov za nadzor in vodenje prometa – posameznih grafičnih prikazovalnikov prometno-informativne signalizacije (SPIS) prikazovali preventivno vsebino, s ciljem, da se zaradi alkohola ali drog ne bi zgodile nesreče. 

Več informacij o akciji je dostopnih prek te povezave.
Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri