Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

DARS d.d. povečuje varnost in propustnost avtocest
21.9.2015


Danes je DARS d.d. na novinarski konferenci v poslovni stavbe Dars, Ulica XIV. divizije 4, 3000 Celje, predstavil rezultate ukrepov za višanje varnosti in propustnosti. Ukrepe so predstavili predsednik uprave, mag. Matjaž Knez, člana uprave, Franc Skok in mag. Gašper Marc ter vodja službe za upravljanje s prometom, mag. Ulrich Zorin.
 

Dars je v preteklosti izpeljal več ukrepov za višanje varnosti in propustnosti avtocestnega sistema. Analiza pa kaže, da se je število zastojev na podlagi izpeljanih ukrepov zmanjšalo.


Rezultate ukrepov si lahko preberete v predstavitvi Do večje varnosti in pretočnosti slovenskih avtocest.
Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri