Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

DARS d.d. s priznanjem za dobro prakso varnosti in zdravja pri delu
23.10.2012


V prostorih Gospodarske zbornice Slovenije je ob začetku evropskega tedna varnosti in zdravja pri delu potekala slavnostna podelitev priznanj »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2012«. Med dobitniki priznanj je tudi družba DARS d.d., ki se je na natečaj prijavila s projektom »Zdravo, varnejše, boljše«. Projekt skozi vrsto aktivnosti teži k nenehni skrbi za boljše zdravje in varnost zaposlenih.


Priznanje je rezultat močne podpore vodstva, sveta delavcev in sindikatov. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da v čim večji možni meri še naprej sledili skupnemu cilju – delavcem zagotoviti zdravju prijazno in bolj varno delovno okolje, kar se odraža v boljši kakovosti življenja zaposlenih in lažjemu usklajevanju poklicnih in zasebnih obveznosti.

V DARS d.d. smo razvili projekt "Zdravo, varnejše, boljše", katerega cilj je zagotoviti približno 1.250 delavcem zdravju prijazno in bolj varno delovno okolje, idejo za izvedbo projekta pa je dala delavka. V družbi sicer že od samega začetka skrbimo za varnost in boljše zdravje zaposlenih, ki presega zakonske okvire.

Na tekmovanju za priznanja Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu, ki ga v okviru letošnjega evropskega tedna varnosti in zdravja pri delu podeljuje ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, je zmagal primer dobre prakse Zdrava hrbtenica-zdrava družba invalidskega podjetja Ascom iz Idrije. Priznanja za dobro prakso pa je poleg družbe DARS d.d. prejela tudi Paloma.

Priznanja je na včerajšnji slovesnosti podelil minister za delo, družino in socialne zadeve Andrej Vizjak.

Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri