Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

DARS d.d. sklenil pogodbo o graditvi predora Markovec
2.12.2009


Predsednica uprave DARS d.d. Mateja Duhovnik je danes popoldan, potem ko je CPM d.d. posredoval podaljšano bančno garancijo za resnost ponudbe, podpisala pogodbo o graditvi predora Markovec na hitri cesti Koper – Izola. 

Pogodba o graditvi predora Markovec bo postala veljavna, ko bo izvajalec naročniku posredoval še bančno garancijo za dobro izvedbo del v višini 10 odstotkov pogodbene vrednosti v roku 10 dni po današnji sklenitvi pogodbe. Potem nadzorni inženir, DDC svetovanje inženiring, d.o.o., lahko uvede izvajalca v delo; po oceni inženirja bi izvajalec lahko začel graditi predor v začetku prihodnjega leta, po predhodno opravljenih pripravljalnih delih.

Predor bosta v skupnem nastopu gradila CPM d.d. in avstrijski Alpine Bau GmbH, za pogodbeno vrednost 64,5 milijona evrov in rokom dokončanja gradbenih del 32 mesecev od uvedbe v delo.Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri