Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

DARS pridobil gradbeno dovoljenje za AC odsek Draženci – MMP Gruškovje
26.8.2014


DARS d.d. je danes na podlagi maja vloženega zahtevka za pridobitev gradbenega dovoljenja uspel pridobiti pridobil gradbeno dovoljenje za izgradnjo prve etape AC odseka Draženci MMP Gruškovje.

DARS d.d. je 20. maja 2014 vložil zahtevo za pridobitev gradbenega dovoljenja, s čimer je bil izpolnjen prvi pogoj in postavljen temeljni kamen.

V nadaljevanju so se vrstile aktivnosti dopolnitve dokazil in dokumentacij o razpolaganju z zemljišči in z današnjim dnem je DARS d.d. uspel pridobiti gradbeno dovoljenje za izgradnjo prve etape AC odseka Draženci – MMP Gruškovje, in sicer od km 0,00 do 7,22 km.

S tem je DARS-u omogočeno, da na portalu javnih naročil objavi razpis za izbor izvajalca gradbenih del za prvo etapo, kar bo predvidoma v prvem tednu septembra.

Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri