Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

Danes prebita še druga cev predora Markovec
14.5.2012


Po tem, ko je bila  17. januarja  letos prebita  severna cev predora Markovec, je izvajalec del družba Alpine Bau Gmbh, danes uspešno prebil še drugo predorsko cev.

 

V kratkem načrtujemo objavo javnega razpisa za vgradnjo elektrostrojne opreme v predoru. V desni cevi predora je na približno dveh tretjinah že izvedena notranja betonska obloga, hidroizolacija in odvodni drenažni sistem ter  vsa druga predhodno potrebna  dela.

 

Ob tem dogodku bi se želeli v družbi Dars d.d. zahvaliti predstavnikom civilne iniciative in prebivalcem, ki živijo nad obema predorskima cevema za dosedanje razumevanje in sodelovanje pri dogovorih, kako zagotoviti pogoje gradnje v smislu, da so zanje kar najmanj moteči.
Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri