Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

Dosežen dogovor o nadaljevanju del na projektu zgraditve predora Markovec
18.2.2011


DARS d.d. je uspešno zaključil pogovore v zvezi z nadaljevanjem izvedbe del na projektu zgraditve predora Markovec na hitri cesti med Koprom in Izolo. Izvajalec del Alpine Bau GmbH je 15. februarja pričel s prvimi aktivnostmi za oživitev gradbišča predora, kjer so dela s strani CPM d.d., prejšnjega vodilnega partnerja po še vedno veljavni pogodbi o graditvi omenjenega dvocevnega dvopasovnega predora, v celoti zastala konec novembra 2010.

Dogovorjeno je bilo, da bo izvajalec del Alpine Bau GmbH pričel z deli na izolski strani predora. Glede nadaljevanja del na koprski strani bo izvajalec pripravil predlog nadaljevanja del, ki ga bo predhodno strokovno uskladil z naročnikom, v skladu z veljavno zakonodajo, predpisi in gradbeno pogodbo.Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri