Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

OBJAVLJEN JAVNI RAZPIS ZA IZVEDBO GRADNJE 2.A ETAPE AC DRAŽENCI – MMP GRUŠKOVJE
2.6.2015


Dars je 1. junija 2015 na portalu Javnih naročil Uradnega lista Republike Slovenije objavil javni razpis za izvedbo gradnje 2.A etape AC Draženci – MMP Gruškovje od km 7,26 do km 13,03 v dolžini 5,77 km (dostopno tukaj).

Povezava do razpisne dokumentacije je dostopna tudi preko spletne strani DARS na tej povezavi.

Izgradnja avtocestnega odseka Draženci Gruškovje je zagotovo med pomembnejšimi projekti za zagotovitev večje prepustnosti ter varnosti avtocestnega sistema in uporabnikov slovenskih avtocest. Cilj Darsa je čim hitreje, čim bolj ekonomično in transparentno ter skladno z veljavnimi predpisi zgraditi za uporabnike in lokalno prebivalstvo trenutno izredno nevaren odsek med Draženci in Gruškovjem. Ob veliki strokovnosti in skrbnosti do uporabnika Dars vse napore usmerja v to, da bi se delo izvajalcem oddalo čim prej.

Ocenjena oz. limitirana vrednost del znaša 74,844 mio EUR (brez DDV). Rok za predložitev ponudbe je 22. 7. 2015 do 9:00, odpiranje ponudb bo 22. 7. 2015 ob 11:00.

Predviden rok dokončanja del je 32 mesecev od podpisa pogodbe.

Pogled na traso si lahko ogledate tukaj.

Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri