Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

Pojasnilo k članku »Duhovnikova oddala 65-milijonski posel brez veljavne pogodbe«
6.5.2011


K članku z zgornjim naslovom, objavljenim danes v časniku Finance, želimo pojasniti, da je obstoječa pogodba o gradnji predora Markovec na hitri cesti Koper-Izola, ki je bila sklenjena 2. decembra 2009, veljavna. Ravno tako je veljavna tudi garancija za dobro izvedbo pogodbenih del na tem objektu, ki jo je banka izdala izvajalcu 10. decembra 2009, z veljavnostjo do 31. decembra 2012.

Glede bančne garancije v zvezi s pogodbo o gradnji predora Markovec želimo še pojasniti, da sta bila tako vzorec pogodbe o gradnji predora Markovec (gradbeni del), kakor tudi vzorec bančne garancije za izvedbo pogodbenih obveznosti za gradnjo predora Markovec (gradbeni del) sestavni del razpisne dokumentacije, ki je bila izdelana in objavljena na portalu javnih naročil v začetku leta 2008. Sklenjena pogodba o gradnji predora Markovec (gradbeni del) in predložena bančna garancija za dobro izvedbo pogodbenih obveznosti za gradnjo predora Markovec (gradbeni del) sta identični z vzorcema v omenjeni razpisni dokumentaciji.

Članek v Financah (6.5.2011)Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri