Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Sporočila za javnost
Logotip DARS
Dizajn DarsGo
Fotogalerija
Videogalerija
Publikacije DARS
Informativne kampanje
Slovar cestnih izrazov
 

S civilno iniciativo o poteku del v predoru Markovec
23.3.2012


V Žusterni so se včeraj v okviru uresničevanja projekta zgraditve predora Markovec na hitri cesti Koper–Izola predstavniki naročnika del, družbe DARS d.d., in pogodbenega nadzornega inženirja na tem projektu, družbe DRI upravljanje investicij, d.o.o., sestali s predstavniki civilne iniciative v zvezi s tem projektom. Gre za redna srečanja, ki so namenjena seznanitvi predstavnikov krajanov s potekom del v predoru ter izmenjavi mnenj in stališč glede težav, ki jih v zvezi s tem zaznavajo krajani, ki živijo nad območjem predorskih cevi. Obe strani sta izrazili zadovoljstvo glede poteka in hitrosti del v predoru.

Predstavniki civilne iniciative ter predstavniki naročnika in inženirja so se strinjali, da so takšne oblike medsebojnega sodelovanje dobrodošle, saj zmanjšujejo možnost morebitnih nesporazumov ter na jasen in transparenten način obveščajo prebivalce o poteku projekta.

Nazaj    Vse novice
PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri