Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 

Izračun cestnine med cestninskimi postajami

S klikom točke na zemljevidu izberete začetno in končno cestninsko postajo, ki ju boste prevozili. V pomoč se vam ob prvem kliku izpiše informacija pod zemljevidom. Za vožnjo po avtocesti plačujejo vozila težja od 3,5 t cestnino v odprtem in zaprtem cestninskem sistemu. V kolikor želite izračunati višino cestnine med večjimi kraji v Sloveniji, pa vam predlagamo uporabo aplikacije za načrtovanje optimalne poti v Sloveniji, ki je dostopna prek spletnega naslova Promet.si.

Hitre izbire
(AUT → HR, AUT → ITA, HR → AUT, ITA → AUT..)
Izbriši

BazaraBlagovicaDaneDivačaDobDragotinciDrnovoKompoljeKozinaKrško (Novo Mesto)Krško (Obrežje)KrtinaLogLogatecLukovicaNanosPesnicaPostojnaPrepoljeRazdrtoSenožečeSlovenske KonjiceTepanjeTorovoUnecVidežVranskoVrhnika
Čelna cestninska postaja
Stranska cestninska postaja
Začetna:

 Označite, če spada vaše vozilo v emisijski razred EURO.
Končna:
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri