Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
Cestninski sistem in ceste
Cenik cestnine
Načini plačevanja cestnine
Vinjeta
Sistem DarsGo
Vračilo E-medija
Dokumenti s področja cestnine
Cestnina v drugih državah
DarsGo servisi
Portal uporabnikov EM
Izjava o območju EETS
 

PORTAL POGODBENIH POPLAČNIKOV

Dobrodošli na portalu uporabnikov odloženega plačevanja cestnine. Če imate sklenjeno pogodbo z DARS, se lahko prijavite v portal s svojim uporabniškim imenom (identifikacijsko številko) in geslom.

Cenjene stranke obveščamo, da je do 30.6.2018 možno natisniti vse priloge k računom izdanim v bivšem sistemu cestninjenja. S 1.7.2018 do portala ne bo več možno dostopati in bodo priloge izbrisane.

We wish to advise our valued clients that it is possible to print all the attachments to the invoices issued in the former tolling system till 30 June 2018. On 1.7.2018 users will no longer be able to access the portal and the attachments will be deleted.
Davčna št.:
Geslo:
 
Prijava
Pozabljeno geslo
Jezik:
 
SL EN
Navodila Instructions

Če imate dodatna vprašanja, prosimo, pokličite na telefonsko številko +386 (0) 1 300 99 39 ali pišite na e-naslov: prodaja@dars.si.
INFO
KontaktText

Enter your data:
* NameAndSurname:
Address:
PostalNum:
City:
* E-mail:
Phone:
* Subject:
* MemoText:
Priponka:
MustEnterData.
Prepiši kodo:
Send
Close