Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Prometna napoved

Prometna napoved do 19. aprila 2024

Na primorski avtocesti bodo popravila poškodovanih delov vozišč potekala ob koncih tedna do prvomajskih praznikov, potem pa bomo zaradi prihajajoče turistične sezone z deli zaključili. Ta konec tedna bodo dela na odsekih med Logatcem in Uncem ter med Postojno in Razdrtim proti Kopru. Pričakovati je zastoje. Zaradi izvedbe vaje v predoru Podnanos bo v nedeljo dopoldne zaprta vipavska hitra cesta med razcepom Nanos in Vipavo.

12.04.2024 VEČ
Splošne novice
Znani so nagrajenci prvega žreba

V nagradni igri "Vračilo kupnine za e-vinjeto" smo 5. 4. 2024 izžrebali prvih 25 nagrajencev, ki prejmejo celoten znesek kupnine za letno e-vinjeto.

09.04.2024 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju

Uporabnike avtocest in hitrih cest obveščamo, da se bodo v soboto in nedeljo, 13. in 14. aprila 2024, med 8.30 in 15. uro izvajale meritve laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na posameznih avtocestnih vpadnicah na ljubljanski obroč in na delu obroča.

10.04.2024 VEČ
Obnovitvena dela
Nadaljevanje obnove odseka gorenjske avtoceste med Hrušico in Lipcami

Po zimski prekinitvi in velikonočnih praznikih se bodo nadaljevala dela obnove odseka gorenjske avtoceste A2 med priključkoma Hrušica (Jesenice zahod) in Lipce (Jesenice vzhod).

29.03.2024 VEČ
Obnovitvena dela
Obnova avtocestnega odseka med Šentvidom in Kosezami

V soboto, 16. marca 2024, bodo stekla pripravljalna dela za obnovo voziščne konstrukcije na odseku avtoceste A2 med Šentvidom in Kosezami. V prvi fazi bo iz smeri Gorenjske proti Ljubljani zaprt prehitevalni pas od izhoda iz predora Šentvid proti razcepu Koseze, promet bo potekal po dveh zoženih pasovih. Zaprta bo tudi priključna cev predora Šentvid, ki iz Celovške ceste iz smeri Medvod vodi v predor Šentvid, obvoz bo urejen po Celovški cesti do severne ljubljanske obvoznice.

15.03.2024 VEČ

Cestninjenje

Upravljamo vinjetni cestninski sistem ter sodoben elektronski sistem cestninjenja - DarsGo za vozila, katerih največja dovoljena masa presega 3.500 kg.
VEČ

Vzdrževanje

Skrbimo za redno letno in zimsko vzdrževanje avtocest in hitrih cest. Poleg vzdrževanja zagotavljamo tudi prevoznost ob nesrečah, kjer sodelujemo z intervencijskimi službami.
VEČ

Upravljanje

Z zemljišči, vozišči, počivališči, objekti in napravami na avtocestah in hitrih cestah upravljamo učinkovito in odgovorno do okolja.
VEČ

Investicije in obnove

Kot odgovoren upravljavec stremimo k varnim in pretočnim avtocestam. Z vedno večjimi prometnimi obremenitvami ter staranjem že zgrajenih avtocest in hitrih cest raste tudi obseg potrebnih obnovitvenih del. Za večjo pretočnost in varnost skrbimo tudi z dograjevanjem avtocestnega omrežja in vlaganjem v investicije v razvoj.
VEČ

Stik z nami

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Interaktivni zemljevid

Spoznajte avtoceste in hitre ceste po Sloveniji.

VEČ