Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Splošne novice

Nagradna igra »Vračilo kupnine za e-vinjeto«

Kupite letno e-vinjeto prek spleta in sodelujte v nagradni igri. Srečnim izžrebancem bomo povrnili celoten znesek kupnine zanjo.

05.12.2023 VEČ
Finančne novice
Objava sklica skupščine

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., Ljubljana, in veljavne zakonodaje uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS, d. d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, sklicuje 26. izredno sejo skupščine družbe DARS, d. d., ki bo v sredo, 6. 12. 2023, ob 13. uri v sejni sobi uprave, v prostorih družbe DARS, d. d., Dunajska 7, Ljubljana.

05.12.2023 VEČ
Prometna napoved
Prometna napoved do 8. decembra 2023

V prihodnjih dneh večja vzdrževalna dela niso predvidena. Obeta se nestanovitno vreme, zato pozivamo k previdni vožnji.

01.12.2023 VEČ
Splošne novice
Zimska služba 2023–2024

Uradno izvajanje cestne zimske službe je od 15. novembra tekočega leta do 15. marca naslednjega leta oziroma takrat, ko je lahko zaradi zimskih pojavov (sneg, poledica, nizke temperature) ogrožen normalen potek prometa. V tem obdobju se voznice in vozniki lahko odpravimo na pot s svojimi vozili le z obvezno zimsko opremo, ta pa je obvezna tudi v primeru, da zimske razmere nastopijo pred ali po uradnem izvajanju zimske službe.

15.11.2023 VEČ
Splošne novice
Informacija po seji Nadzornega sveta DARS d.d.

Nadzorni svet družbe DARS se je danes, 6. novembra 2023, sestal na 4. izredni seji in obravnaval tematiko, objavljeno v rubriki Fokus na POP TV in oddaji Tarča na RTV SLO. V zvezi s tem je sprejel sklep o izvedbi forenzične revizije določenih poslov. V nadaljevanju je nadzorni svet sprejel vsebino poročila svojih aktivnosti, ki jo bo 8. novembra 2023 posredoval Slovenskemu državnemu holdingu (SDH).

06.11.2023 VEČ

Cestninjenje

Upravljamo vinjetni cestninski sistem ter sodoben elektronski sistem cestninjenja - DarsGo za vozila, katerih največja dovoljena masa presega 3.500 kg.
VEČ

Vzdrževanje

Skrbimo za redno letno in zimsko vzdrževanje avtocest in hitrih cest. Poleg vzdrževanja zagotavljamo tudi prevoznost ob nesrečah, kjer sodelujemo z intervencijskimi službami.
VEČ

Upravljanje

Z zemljišči, vozišči, počivališči, objekti in napravami na avtocestah in hitrih cestah upravljamo učinkovito in odgovorno do okolja.
VEČ

Investicije in obnove

Kot odgovoren upravljavec stremimo k varnim in pretočnim avtocestam. Z vedno večjimi prometnimi obremenitvami ter staranjem že zgrajenih avtocest in hitrih cest raste tudi obseg potrebnih obnovitvenih del. Za večjo pretočnost in varnost skrbimo tudi z dograjevanjem avtocestnega omrežja in vlaganjem v investicije v razvoj.
VEČ

Stik z nami

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Interaktivni zemljevid

Spoznajte avtoceste in hitre ceste po Sloveniji.

VEČ