Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
O družbi
Finančno središče
Temeljni dokumenti
Javna naročila
Pregled večjih javnih naročil
Pregled naročil male vrednosti
Zbiranje ponudb
Arhiv JN - večje vrednosti
Arhiv JN - male vrednosti
Arhiv postopkov zbiranja ponudb
Javno zbiranje ponudb
Mednarodno sodelovanje
Telekomunikacijske storitve
 

Javna naročila

Upoštevajoč predpise o javnem naročanju, ki nalagajo naročnikom objavljanje informacij o postopkih javnega naročanja tudi na njihovih spletnih portalih, in s tem povezano zlasti načelo transparentnosti javnega naročanja, je DARS d.d. s 1. novembrom 2007 začel na svojem spletnem portalu objavljati informacije o postopkih javnega naročanja, ki so v teku.

Uvedba lastnega spletnega portala ne bo vplivala na obveznosti DARS d.d., da ne bi še vnaprej objavljal tudi na skupnem portalu javnega naročanja www.enarocanje.si. Na spletnem portalu tako najdete vsa obvestila o postopkih, ki so v teku, kakor tudi podatke že zaključenih postopkih.

Na portalu so posebej ločeni postopki nad vrednostjo 40.000 EUR (za blago in storitve) oziroma 80.000 EUR (za gradnje) in postopki zbiranja ponudb pod to vrednostjo, niso pa ločeni glede na predmet javnega naročila. V tem aktivnem delu bo poleg osnovnih informacij objavljena tudi razpisna dokumentacija in vsa morebitna pojasnila ter spremembe razpisne dokumentacije. Za vpogled v razpisno dokumentacijo ter kopiranje le te kot tudi v ostale objavljene dokumente je dostop brezplačen in neomejen.

DARS d.d. je s tem prenehal pošiljati razpisno dokumentacijo v papirni obliki, razen v primeru, da bi to bilo izrecno navedeno v posamezni razpisni dokumentaciji, ko zaradi tehničnih okoliščin, ki ne bi dopuščali skeniranja določene projektne dokumentacije, le-te ne bi bilo mogoče objaviti na portalu.

Skladno s zakonodajo na področju javnega naročanja DARS d.d v postopkih zbiranja ponudb še vedno obvešča vsaj tri ponudnike o začetku postopka, vendar odslej ne pošilja več razpisne dokumentacije, temveč je v obvestilu le navedena informacije o objavi na portalu.

V arhivu bodo objavljeni osnovni podatki o sklenjenih pogodbah, posebej za postopke zbiranja ponudb in posebej za pogodbe,sklenjene na podlagi ostalih izvedenih postopkov.

Za dodatne informacije v zvezi s konkretnimi postopki javnega naročanja pa se morajo zainteresirani ponudniki obrniti na naslov, naveden v vsakokratni razpisni dokumentaciji.

 


PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri