Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
O družbi
Osebna izkaznica
Poslanstvo in vizija
Cilji in kakovost
Organizacijska shema
Organi DARS d.d.
Zaposleni
Družbena odgovornost
Usposabljanje voznikov motornih koles
Informacije javnega značaja
Pomembne številke
Potrjevanje referenc
Finančno središče
Temeljni dokumenti
Javna naročila
Mednarodno sodelovanje
Telekomunikacijske storitve
 

Brezplačno usposabljanje voznikov motornih koles

Prvi neučakani motoristi so s svojimi jeklenimi konjički že zapeljali soncu naproti. Vendar sonce marsikje še ni dovolj ogrelo vozišč, zato je potrebno biti izjemno previden. Hladen asfalt in morebitne poškodbe na vozišču, ki so posledica zime, so lahko skupaj z nepazljivostjo vzrok za padec ali prometno nesrečo. Zraven dodajmo še ščepec zimske okorelosti našega telesa in mimogrede lahko pride do tragičnega izida. Motoristi spadajo med najbolj ranljive skupine udeležencev v cestnem prometu, saj je tveganje za smrt pri njihovi vožnji 50-krat večje kot pri vožnji z osebnim avtomobilom. Začetek sezone ima torej pasti.

Ponujamo vam rešitev!

Postaja prometne policije Koper, Zdravstveni dom Postojna, Prostovoljno gasilsko društvo Postojna, Svet za preventivo Občine Postojna in DARS d. d. smo za vas pripravili BREZPLAČNO enodnevno usposabljanje in trening varne vožnje z naslednjim programom:

 
KJE?

V avtocestni bazi POSTOJNA, Industrijska c. 3, 6230 Postojna.
 
KDAJ? 
  • 8. aprila 2017 ob 9.00 uri
  • 13. maja 2017 ob 9.00 uri
  • 27. maja 2017 ob 9.00 uri
KAKO SE PRIJAVIM?

Namen akcije je obveščanje in osveščanje voznikov enoslednih vozil o varni udeležbi v cestnem prometu skozi teoretični uvod in različne vaje na poligonu. Z akcijo ne želimo zgolj opozarjati na pasti vožnje motornega kolesa, ki prežijo na motoriste v cestnem prometu, ampak opozoriti tudi ostale udeležence na večjo pozornost ob začetku motoristične sezone ter hkrati tudi predstaviti lepote vožnje oziroma varno uživanje v vožnji.

OPOMBA: Udeležba na lastno odgovornost.

Pridružite se nam.
 

  


PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri