Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
O družbi
Osebna izkaznica
Poslanstvo in vizija
Cilji in kakovost
Organizacijska shema
Organi DARS d.d.
Zaposleni
Skrb za zaposlene
Družini prijazno podjetje
Cesta kot delovno okolje
Prosta delovna mesta
Študentsko delo
Družbena odgovornost
Informacije javnega značaja
Pomembne številke
Potrjevanje referenc
Finančno središče
Temeljni dokumenti
Javna naročila
Javno zbiranje ponudb
Mednarodno sodelovanje
Telekomunikacijske storitve
 

Smo družini prijazno podjetje

 

  Polni certifikat
Življenje dnevno zahteva energijo zaposlenih na vsaj dveh frontah – v službi in doma. Usklajevanje zahtev tako ene kot druge strani je pogosto oteženo in stresno, kar se lahko odraža na zadovoljstvu zaposlenih pri delu, delovni uspešnosti ter učinkovitosti in ne nazadnje na njihovem zdravju. DARS d.d. kot delodajalec se tega zaveda, zato je leta 2011 pristopila k aktivnostim za lažje usklajevanje obveznosti družinskega in delovnega življenja zaposlenih v okviru certificiranega programa Družini prijazno podjetje.

Revizorski svet je 27. marca 2015 sprejel sklep, da DARS d.d. podeli polni certifikat Družini prijazno podjetje. To je priznanje za DARS kot delodajalca in spodbuda za vse zaposlene, da koristijo možnosti za lažje usklajevanje družinskih in delovnih obveznosti preko ukrepov, ki so jim v okviru certifikata Družini prijazno podjetje omogočeni. V družbi DARS d.d. se tako v okviru projekta Družini prijazno podjetje izvaja 16 ukrepov.


Prejeti polni certifikat Družini prijazno podjetje je za DARS d.d. prav tako zaveza, da bomo tudi v prihodnje iskali načine in možnosti, da bomo zaposleni lažje ohranjali ravnovesje med družinskim in delovnim življenjem, osebno in profesionalno uspešnostjo ter bili tako bolj zadovoljni.

PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri