Piškotki
Naše spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiska. Z izbiro opcije »Nadaljuj« ali nadaljevanjem obiska spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Tukaj si lahko preberete o politiki piškotkov in jih tudi izklopite.
 
O družbi
Osebna izkaznica
Poslanstvo in vizija
Cilji in kakovost
Organizacijska shema
Organi DARS d.d.
Zaposleni
Skrb za zaposlene
Prosta delovna mesta
Študentsko delo
Družbena odgovornost
Informacije javnega značaja
Pomembne številke
Potrjevanje referenc
Finančno središče
Temeljni dokumenti
Javna naročila
Javno zbiranje ponudb
Mednarodno sodelovanje
Telekomunikacijske storitve
 

Zaposleni

 

Število in struktura zaposlenih


V DARS d.d. je bilo leta 2013 zaposlenih 1237 delavcev. Dobrih 25 odstotkov je žensk. Največ zaposlenih skrbi za vzdrževanje avtocest ter izvedbo cestninjenja. Največ zaposlenih (40,5 %) ima dokončano IV. stopnjo izobrazbe. Med zaposlenimi so približno štirje odstotki oseb s priznano invalidnostjo in spremenjeno delovno zmožnostjo. Povprečna starost zaposlenih je 43,6 let.
 
  Struktura zaposlenih po izobrazbi

Možnosti zaposlitve in način kadrovanja
 

V skladu s potrebami delovnih procesov in delovno-pravno zakonodajo v svojo delovno sredino radi sprejemamo samostojne, samoiniciativne, strokovne in v timsko delovanje usmerjene sodelavce, ki jim poslanstvo družbe DARS d.d. predstavlja izziv.

Obvestila o potrebah po novih sodelavcih objavljamo na svojih internetnih straneh, Zavodu za zaposlovanje RS in v tiskanih medijih.

Razvoj in izobraževanje delavcev

DARS d.d. smo predvsem ljudje, ki se zavedamo zahtev okolja in iz njih izvirajoče potrebe, da nenehno nadgrajujemo poslovna znanja in razvijamo strokovne kompetence. Spoštujemo podjetniško kolektivno pogodbo in se trudimo s stalnim strokovnim izobraževanjem in usposabljanjem graditi kulturo učinkovitega dela, sodelovanja, medsebojnega zaupanja in spoštovanja.

V zadnjih letih smo z uvedbo intenzivnega sistema izobraževanja močno povečali število izobraževalnih ur na zaposlenega. Za izobraževanje naših delavcev skrbimo na različne načine; istočasno pa prenašamo svoje znanje in izkušnje v okviru raznih strokovnih srečanj z drugimi delovnimi sredinami doma in v tujini.PROMET
 
INFO
Če nam želite sporočiti vaše mnenje ali zastaviti vprašanje, vas prosimo, da to storite preko spodnjega obrazca. Vprašanje bomo posredovali pristojnim službam. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Spodaj vpišite vaše podatke:
* Ime in priimek:
Naslov:
Poštna št.:
Mesto:
* E-naslov:
Telefon:
* Zadeva:
* Prostor za sporočilo:
Priponka:
Dovoljena velikost datoteke je 10Mb.
Podatki, ki so označeni z *, so obvezni.
Prepiši kodo:
Pošlji
Zapri