Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Kadrovske štipendije DARS za šolsko/študijsko leto 2022/2023

Raznolikost dela v DARS je zelo velika, to pa omogoča mladim, ki se zaposlijo v DARS, da lahko s primerno zavzetostjo in delom uresničujejo svoje strokovne interese in karierne ambicije. Mladim do zaposlitve pomagamo tudi s kadrovskimi štipendijami, ki so za šolsko oziroma študijsko leto 2022/2023 na voljo za naslednje izobraževalne programe:

Izobraževalni program Število štipendij Začetni letnik štipendiranja Delovno mesto (lokacija po zaključku šolanja)
Elektrotehnik 1 4. letnik Elektrovzdrževalec (Avtocestna baza Hrušica)
Elektrotehnik 1 3. letnik Elektrovzdrževalec (Avtocestna baza Hrušica)
Elektrotehnik 1 3. letnik Elektrovzdrževalec (Avtocestna baza Slovenske Konjice)
Avtomehanik 1 3. letnik Avtomehanik (Avtocestna baza Postojna)
Avtomehanik/avtoelektričar 1 3. letnik Avtoelektrikar (Avtocestna baza Maribor)
Magister inženir gradbeništva 1 II. stopnja, letnik 2. Samostojni strokovni sodelavec v Službi za gradnje (DARS Ljubljana/Celje)
Magister inženir gradbeništva 1 II. stopnja, letnik 1. Samostojni strokovni sodelavec v Službi za gradnje (DARS Ljubljana/Celje)
Magister inženir gradbeništva 1 II. stopnja, letnik 2. Samostojni strokovni sodelavec v Službi za cestno infrastrukturo – poznavanje BIM (DARS Ljubljana/Celje)
Magister inženir prometa 1 II. stopnja, letnik 2. Samostojni strokovni sodelavec v Službi za upravljanje s prometom in prometno varnostjo (DARS Ljubljana/Celje)
Magister inženir računalništva in informatike 1 II. stopnja, letnik 2. Aplikativni inženir v Službi za informatiko in digitalno poslovanje (DARS Ljubljana/Celje)
Magister inženir računalništva in informatike 1 II. stopnja, letnik 2. Aplikativni inženir v Službi za informatiko in digitalno poslovanje (DARS Ljubljana/Celje)

 

Štipendistom ponujamo:

  • redno mesečno štipendijo,
  • možnost pridobivanja delovnih izkušenj z opravljanjem obvezne prakse,
  • strokovno podporo pri pisanju seminarskih nalog in diplomske ali magistrske naloge na primerih iz strokovnega področja dela in okolja DARS,
  • zaposlitev po zaključku šolanja ter nadaljnji strokovni, osebni in karierni razvoj.

Prijave, ki morajo vsebovati:

  • osebne podatke prosilca,
  • motivacijsko pismo,
  • potrdilo o opravljenih študijskih obveznostih s povprečno oceno in
  • potrdilo o vpisu,

zbiramo do 31. 12. 2022 na elektronskem naslovu helena.pleslic@dars.si.

S prijavljenimi kandidati bo opravljen osebni pogovor, z izbranim kandidatom pa bo sklenjena pogodba o štipendiranju do zaključka šolanja po izobraževalnem programu, na katerega je vpisan.

Podrobnejše informacije:

Služba za upravljanje s kadri, e-pošta: helena.pleslic@dars.si, telefon: 041 777 573.