Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Parkirni prostoriBencinski servisRestavracijeTrgovinaBankomatSanitarijeProstor in oskrba za avtodomeElektro polnilnicaAvtoplinProstor za počitekOtroška igrala

Dravsko polje jug, v smeri Gruškovja (HR)

Počivališče se nahaja na avtocesti A4 na odseku Maribor - Gruškovje. Nanj lahko dostopate po avtocesti iz mariborske smeri.

 

Bencinski servis OMV Dravsko polje jug s trgovino in okrepčevalnico VIVA

OMV bencinski servis Dravsko polje Jug na avtocesti med Mariborom in mejnim prehodom Gruškovje spada med najnovejše in najbolje opremljene bencinske servise v Sloveniji. 24-urni bencinski servis je posebej prilagojen lokaciji in ga odlikujejo zunanje travnate ter parkirne površine za tovornjake in avtodome, ki jih je mogoče tudi oskrbeti. Mobilnim in ostalim obiskovalcem je na voljo celovita VIVA ponudba, ki vključuje pestro izbiro pripravljenih živil in napitkov, poseben poudarek pa je namenjen peki svežega kruha in peciva ter pripravi svežih sendvičev, ki si jih stranke lahko privoščijo v okrepčevalnici VIVA ali na zunanjih površinah namenjenih počitku, kjer ne manjkajo niti igrala za otroke. Za tiste voznike, ki jim je skrb za okolje na prvem mestu, bencinski servis ponuja agregat z avtoplinom, tu pa je še nepogrešljivi bankomat.
 

Več o OMV: http://www.omv.si.