Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Parkirni prostoriBencinski servisRestavracijeTrgovinaBankomatSanitarijeProstor in oskrba za avtodomeWifiProstor za počitekOtroška igralaJavna telefonska govorilnica

Mokrice jug, v smeri Obrežja (HR)

Počivališče se nahaja na avtocesti A2 na odseku Ljubljana - Obrežje pri meji s Hrvaško. Nanj lahko dostopate po avtocesti iz smeri Ljubljane oz. Novega mesta malo pred mejnim prehodom s Hrvaško.
 

Bencinski servis OMV Mokrice s trgovino VIVA

OMV bencinski servis Obrežje jug s trgovino VIVA je odprt 24 ur na dan in je posebej prilagojen avtocestni lokaciji. Za dvig energije poskrbi okrepčevalnica ali nakup v VIVA trgovini, ki ponujata pestro izbiro živil, pripravljenih prigrizkov in osvežilnih pijač. Še zadnji telefonski klic s slovenske strani meje omogoča telefonska govorilnica, dvig gotovine pa 24-urni bankomat.

Počivališče ima parkirne površine, kjer je poskrbljeno tudi za tiste, ki se na počivališču ustavijo s svojim avtodomom, saj so le-tem namenjeni posebni prostori in možnost oskrbe.

Za tiste, ki ne želijo le dotočiti gorivo, ampak si tudi za trenutek odpočiti, so na voljo površine s klopmi in mizami ter otroška igrala.

Več o OMV: http://www.omv.si.