Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Parkirni prostoriBencinski servisRestavracijeTrgovinaBankomatSanitarijeSanitarije s tušemProstor in oskrba za avtodomeElektro polnilnicaAvtoplinProstor za počitekRekreacijske površineOtroška igrala

Maribor vzhod, v smeri Šentilja (A)    

Počivališče se nahaja na avtocesti A1 na odseku Pesnica - Slivnica.

 

Bencinski servis Petrol Maribor vzhod s trgovino

Petrol bencinski servis Maribor vzhod leži ob avtocesti A1 vzhodno od Maribora ter je odprt 24 ur na dan. Poleg točilnih mest visokokakovostnih Petrolovih goriv strankam ponuja nakup prigrizkov ter pijač v priročni trgovini, okrepčate pa se lahko tudi v restavraciji Marché. Strankam so na voljo tudi storitve bankomata, prodaja madžarskih in avtrijskih vinjet in druge storitve.

Počivališče ima parkirne površine, kjer je poskrbljeno tudi za tiste, ki se na počivališču ustavijo s svojim avtodomom. Prav tako se lahko po dolgi poti odpočijejo na prostoru za počitek s klopmi.

Več o Petrol: http://www.petrol.si