Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Parkirni prostoriBencinski servisTrgovinaBankomatSanitarijeElektro polnilnicaProstor za počitekJavna telefonska govorilnica

Dobrenje vzhod, v smeri Šentilja (A)    

Počivališče se nahaja na avtocesti A1 na odseku Šentilj - Maribor blizu meje z Avstrijo. Nanj lahko dostopate po avtocesti iz mariborske smeri, nekaj kilometrov pred mejnim prehodom Šentilj.

Bencinski servis OMV Dobrenje vzhod s trgovino

OMV bencinski servis Dobrenje Vzhod leži ob avtocesti med Mariborom in mejnim prehodom Šentilj ter je odprt 24 ur na dan. Poleg točilnih mest visokokakovostnih OMV goriv strankam ponuja nakup prigrizkov ter pijač v priročni trgovini. Strankam so na voljo tudi storitve bankomata in javne telefonske govorilnice, ki prav tako obratujeta ves dan.

Počivališče ima parkirne površine, kjer je poskrbljeno tudi za tiste, ki se na počivališču ustavijo s svojim avtodomom. Prav tako se lahko po dolgi poti odpočijejo na prostoru za počitek s klopmi.

Več o OMV: http://www.omv.si.