Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Parkirni prostoriBencinski servisRestavracijeTrgovinaBankomatSanitarije s tušemWifiElektro polnilnicaAvtoplinJavna telefonska govorilnica

Barje sever, v smeri Gorenjske oz. Primorske 

Počivališče se nahaja na avtocesti A1 na ljubljanski obvoznici. Nanj lahko dostopate po avtocesti iz dolenjske smeri oz. iz smeri Novega mesta.
 

Bencinski servis Petrol s trgovino Hip Hop

Ponudba bencinskega servisa zajema Hip Hop prodajalno, ki ponuja vse kar popotniki potrebujejo na svoji poti, od kruha in pekovskega peciva, različne vrste priročnih živilskih izdelkov in pijač, različno opremo in osnovne nadomestne dele za vozila, kavo na poti, vstopnice za različne prireditve, vplačila lota in športnih stav ter še mnoge druge izdelke in storitve.

V restavraciji Marche se lahko gostje spočijejo in okrepčajo z raznovrstnimi pripravljenimi jedmi, prigrizki in slaščicami ter toplimi in hladnimi napitki.