Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.
Parkirni prostoriBencinski servisBifeTrgovinaSanitarijeProstor in oskrba za avtodomeProstor za počitekRekreacijske površineOtroška igrala

Pince sever, v smeri Maribora

Počivališče se nahaja na avtocesti A5 na odseku Lendava – Pince, tik ob meji z Republiko Madžarsko. Nanj lahko dostopate po avtocesti iz smeri Madžarske. Naslednje počivališče je oddaljeno približno 40 km.

Bencinski servis MOL Pince Sever s trgovino     

Na bencinskem servisu MOL Pince sever je vse namenjeno udobni in varni vožnji. Tako avtomobili kot tudi vozniki so vabljeni, da se na bencinskem servisu spočijejo in napolnijo z energijo. Poleg visokokakovostnih goriv, ki so stalnica ponudbe MOL, se lahko vozniki tovornih vozil in avtobusov, opremljenih s katalizatorji SCR, na posebnem točilnem avtomatu oskrbijo s sredstvom AdBlue, ki je namenjen za zmanjševanje škodljivih emisij v izpušnih plinih.

Goste pričakujejo v klimatizirani trgovini, bogato založeni s pestro izbiro slaščic, prigrizkov, sendvičev, hladnih brezalkoholnih pijač, kave za s seboj in vsega potrebnega za varno ter udobno potovanje, vključno z avtocestnimi vinjetami.

Integrirani del bencinskega servisa je tudi Bar, kjer gostom v prijetnem ambijentu ponujajo pestro izbiro toplih in hladnih napitkov, sveže kave, osvežilnih brezalkoholnih pijač, alkoholnih pijač, sendvičev ter svežih pekovskih izdelkov.

Gostje lahko uporabijo tudi brezžični internet. WLAN je javno dostopno brezžično internetno omrežje na bencinskem servisu MOL Pince. Uporabnikom je omogočena brezžična povezava z internetom s hitrostmi do 11 Mb/s.