Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Splošne novice
DARS na gorenjsko avtocesto z dvoslojno površinsko prevleko

V ponedeljek, 25. 5., bo družba DARS začela nanašati dvoslojno površinsko prevleko na približno 400 m vozišča na odseku avtoceste A2 med priključkom Kranj zahod in Podtaborom proti Jesenicam, na območju viaduktov Tržiška Bistrica, Lešnica, Ljubno, Peračica, Dobruša in Zgoša, ravno tako proti Jesenicam, ter delu razcepa Podtabor in priključku Naklo.

22.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov štajerske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 17. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A1, in sicer na odsekih med priključkom Maribor jug (Slivnica) in Žalcem (Arja vas).

15.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov dolenjske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 14. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A2, in sicer na odsekih med priključkom Trebnje zahod in mejnim prehodom Obrežje.

13.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov štajerske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 12. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A1, in sicer na odsekih med priključkom Maribor jug (Slivnica) in Žalcem (Arja vas).

11.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov gorenjske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 9. in 10. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A2, in sicer na odsekih med predorom Karavanke in Vodicami.

08.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov pomurske avtoceste in hitre ceste H7

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 11. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A5 in hitre ceste H7, in sicer na odsekih med Cerkvenjakom in mejnim prehodom Pince ter med razcepom Dolga vas in krožiščem Dolga vas.

08.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov avtocest in hitre ceste v Ljubljani in okolici

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo med 7. in 10. majem 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A1, delih avtoceste A2 in na hitri cesti H3, in sicer na odsekih med Krtino in Brezovico, med Vodicami in priključkom Trebnje zahod ter med razcepom Zadobrova in razcepom Koseze.

04.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov štajerske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 23. aprila 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih štajerske avtoceste A1, in sicer na odsekih med Žalcem (Arjo vasjo) in Krtino. Meritve bodo izvedene na obeh smernih voziščih, na priključkih in počivališčih na tej trasi.

21.04.2020 VEČ
Splošne novice
Ponovno odprtje matičnih DarsGo servisov

V kratkem bomo ponovno odprli matične DarsGo servise, z izjemo prodajnih mest. Darsgo servis Ljubljana tako svoja vrata odpira že jutri, 22. aprila 2020, 4. maja 2020 pa se odprejo tudi DarsGo servisi Maribor, Gruškovje, Obrežje in Fernetiči.

21.04.2020 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ