Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Splošne novice
Sklenjene pogodbe za nadaljevanje gradnje odsekov Krška vas – Obrežje in Kronovo - Smednik

DARS je danes sklenil pogodbi za izgradnjo 11,5 km dolge trase in objektov na avtocestnem odseku Krška vas – Obrežje ter pogodbo za izgradnjo objektov na avtocestnem odseku Kronovo - Smednik od Dobruške vasi do Smednika. Skupna vrednost vseh treh pogodb znaša 15,3 milijarde tolarjev.

02.07.2002 VEČ
Splošne novice
Zgrajeni avtocesti Vransko - Trojane in Kompolje - Krtina

Danes bosta prometu hkrati slavnostno predana avtocestna odseka od Vranskega do Trojan in od Kompolj do Krtine, skupne dolžine 14,6 km. Oba odseka sta sestavna dela t.i. štajerskega avtocestnega kraka in bosta prevzela dosedanjo funkcijo glavne ceste in tudi evropske ceste E 57 tako, da se bodo bistveno zmanjšale prometne obremenitve na obstoječi glavni cesti. Do dokončanja štajerskega kraka štiripasovnice manjka le še 14,2 km avtoceste od Trojan do Kompolja: že prihodnje leto bo predvidoma končan 6 km dolg odsek od Blagovice do Kompolj, v letu 2005 pa še 8,2 km dolg odsek Trojane - Blagovica.

28.06.2002 VEČ
Splošne novice
Deset let predora Karavanke: 1991 - 2001; Prevoz nevarnih snovi in izredni tovori

Promet z nevarnimi snovmi in izrednimi tovori se povečuje.

30.05.2001 VEČ
Splošne novice
DARS prodaja neaktivna osnovna sredstva

Zbiramo ponudbe za odprodajo neaktivnih osnovnih sredstev, ki so v lasti DARS, d. d. Ponudniki oddajo ponudbo v tiskanem izvodu najkasneje do srede, 5. maja 2021, do 10. ure na naslov Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, d. d., Dunajska 7, 1000 Ljubljana, glavna pisarna, soba 107.

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ