Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS 

Sporočila za javnost

   
Splošne novice
Ob vsakem zastoju ustvarite reševalni pas

Zavod Reševalni pas, Agencija za varnost prometa, Ministrstvo za infrastrukturo, DARS, Policija, Zavod Vozim, AMZS, gasilci in reševalci so z akcijo obeležili deseto obletnico dogodka, ki je prelomno vplival na začetek izvajanja projekta Ustvarimo reševalni pas.

17.06.2023 VEČ
Splošne novice
Evropska sredstva za digitalizacijo avtocestnega omrežja

Ministrstvo za infrastrukturo kot nosilni organ izvajanja Načrta za okrevanje in odpornost (NOO) je z družbo DARS sklenilo pogodbo o sofinanciranju projekta Digitalizacija avtocestnega omrežja v Sloveniji. Višina celotnih stroškov projekta je z investicijsko dokumentacijo ocenjena na 20.374.882 EUR brez DDV.

16.06.2023 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju dela hitre ceste med Vipavo in Vrtojbo

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo v ponedeljek, 19. junija 2023, med 8.30 in 12. uro izvajale meritve laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delu hitre ceste H4 med priključkom Vipava in MP Vrtojba v obeh smereh vožnje.

16.06.2023 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov primorske avtoceste in hitre ceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo v sredo, 14. junija 2023 in v četrtek, 15. junija 2023 izvajale meritve laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih primorske avtoceste  A1 in A3 ter na hitri cesti H4.

13.06.2023 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju dela štajerske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo v nedeljo, 4. junija 2023, med 8. in 10. uro izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na štajerski avtocesti A1 med priključkoma Žalec (Arja vas) in Trojane v obeh smereh vožnje.

01.06.2023 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem fotografiranju delov pomurske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 26. maja 2023 med 9. in 11. uro na odsekih avtoceste A5 med Sv. Jurijem ob Ščavnici in Mursko Soboto ter med Gančani in Turniščem izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja.

25.05.2023 VEČ
Splošne novice
DARS med najuglednejšimi delodajalci 2022

Zaposlitveni portal MojeDelo.com je družbo DARS že osmič uvrstil med najuglednejše slovenske delodajalce. Poleg DARS so se med deseterico najuglednejših (po abecednem vrstnem redu) uvrstila še podjetja Akrapovič, Dars, Gen-I, Krka, Petrol, Pipistrel, Porsche Slovenija, Slovenske železnice in Telekom Slovenije.

18.04.2023 VEČ
Splošne novice
Po hitri cesti med Škofijami in priključkom Dekani začasno brez e-vinjete

Uporaba odseka istrske hitre ceste H5 med mejo z Italijo in priključkom Dekani bo od 20. marca do 30. junija 2023 omogočena tudi brez uporabe e-vinjete. 

14.03.2023 VEČ
Splošne novice
Gradnja severnega dela tretje razvojne osi bo stekla še na dveh sklopih

Gradnja hitre ceste na Koroško bo stekla še na dveh sklopih, za katera je bilo pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje. DARS je namreč danes sklenil pogodbo za gradnjo sklopov B in H – Škalsko jezero ter Konovo – na odseku med Velenjem in Slovenj Gradcem.

01.03.2023 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ