Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Na razpis za upravo DARS prispelo 63 prijav

26.08.2005
Za predsednika uprave DARS je prispelo 15 prijav, od tega 13 popolnih. Za namestnika predsednika uprave DARS, ki bo zadolžen predvsem za finance in finančni inženiring ter trženje, je prispelo 12 prijav, od tega sedem popolnih. Za člana uprave DARS, ki bo zadolžen zlasti za vzdrževanje avtocest, je prispelo 24 prijav, od tega 18 popolnih. Za člana uprave DARS, ki bo zadolžen predvsem za organizacijo gradnje in obnov avtocest, je prispelo 12 prijav, od tega 11 popolnih.
 
Komisija bo nadaljevala svoje delo in v naslednjih desetih dneh pripravila poročilo za nadzorni svet DARS. Ta bo nato oblikoval predlog in ga posredoval Vladi RS, ki je pristojna za imenovanje uprave DARS s petletnim mandatom.
Nazaj