Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Spremenjena prometna ureditev na priključku Trojane

19.07.2005
Promet v križišču glavne ceste Celje – Ljubljana, avtocestnega priključka Trojane in regionalne ceste Trojane – Izlake bo do predaje prometu avtocestnega odseka Trojane – Blagovica urejen z začasnim semaforjem. Semaforski časovni intervali odpiranja posameznih prometnih smeri bodo urejeni tako, da bo zagotovljena prednostna pretočnost prometa iz glavne ceste na avtocesto (smer Ljubljana – Celje) in iz avtoceste na glavno cesto (smer Celje – Ljubljana).
 
Spremenjena prometna ureditev bo v veljavi vse dokler ne bo promet stekel po 8,2-kilometrskem avtocestnem odseku Trojane – Blagovica, kar naj bi se predvidoma zgodilo v zgodnjih jutranjih urah 13. avgusta letos. S predajo prometu avtocestnega odseka Trojane – Blagovica bo promet mogoč po celotni 230 kilometrov dolgi avtocesti od Maribora do Kopra.
Nazaj