Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Plačevanje cestnine tudi s plačilno kartico American Express

27.02.2004
Ista American Express kartica se bo lahko uporabila za tri zaporedna plačila, s tem, da skupni znesek ne sme presegati 20.000 tolarjev.

Uvajanje plačevanja cestnine s plačilnimi karticami sodi med ukrepe za povečanje propustnosti cestninskih postaj, saj je plačevanje cestnine s plačilnimi karticami v primerjavi z gotovinskim plačevanjem cestnine veliko hitrejše in preprostejše. Plačilna kartica American Express se bo tako pridružila desetim obstoječim karticam, s katerimi je možno plačevanje cestnine: Activa, Eurocard, Mastercard, Diners, Visa, UTA, DKV, Magna, OMV Istrabenz ter DARS kartica.

Vse cestninske postaje in prodajna mesta, kjer bodo kot plačilno sredstvo sprejemali American Express plačilno kartico, bodo ustrezno označena z nalepkami.
Nazaj