Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Spremenjen prometni režim zaradi gradnje krožnega križišča v razcepu Srmin

17.02.2004
Predvidoma do 23. februarja 2004 bo zaradi izgradnje severne polovice krožnega križišča v Škofijah promet iz smeri Ankarana proti Škofijam, Kopra proti Ankaranu in Ljubljane proti Škofijam potekal po gradbišču krožnega križišča, zaradi izgradnje navezovalnih krakov pa najprej po obstoječem voznem in prehitevalnem pasu, nato pa po odstavnem oz. zaviralnem pasu obstoječe obalne hitre ceste.

Občasne delne in polovične zapore na tem območju pa bodo izvedene tudi od predvidoma 23. februarja do 15. marca 2004, ko bo izvajalec rekonstruiral glavno cesto Klanec - Koper, pred krožnim križiščem v razcepu Srmin, od predvidoma 15. do 26. marca 2004, ko bo izvajalec asfaltiral krožno križišče in priključne ceste, ter od predvidoma 26. marca do 31. maja 2004, ko bo izvajalec rekonstruiral nadvoz za krožnim križiščem v razcepu Srmin, iz smeri Ljubljane.

Voznike prosimo za razumevanje in strpno vožnjo ter za upoštevanje postavljene prometne signalizacije v času zapor.
Nazaj