Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

DARS prodaja neaktivna osnovna sredstva

10.09.2018

Zbiramo ponudbe za odprodajo neaktivnih osnovnih sredstev, ki so v lasti DARS d.d. Ponudbe morajo prispeti v glavno pisarno najkasneje do 20. 9. 2018 do 10. ure. Prodaja se po sistemu "videno - kupljeno", prodajna pogodba pa bo sklenjena s tistim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo ceno nad izhodiščno ceno. Po dogovoru je možen ogled osnovnih sredstev v avtocestnih bazah. Vse potrebne informacije v zvezi s postopkom so razvidne iz razpisne dokumentacije. O izidu bodo vsi ponudniki pisno obveščeni.

Razpisna dokumentacija je objavljena v razdelku Javno zbiranje ponudb.

 

Popravek razpisne dokumentacije

 

Družba DARS d.d. objavlja popravek razpisne dokumentacije javnega poziva za Odprodajo osnovnih neaktivnih sredstev, ki je bil objavljen 10. septembra 2018 na spletni strani družbe DARS d.d. Sprememba se nanaša na izločitev osnovnega sredstva pod zaporedno številko 37, "prikolica tandem dvoosna" (inv. št. 016744), ki se nahaja na lokaciji ACB Maribor. Vsem ponudnikom, ki so vplačali kavcijo za predmet osnovnega sredstva se bo ta vrnila oziroma upoštevala v postopku prodaje.

Nazaj