Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Srečanje z ministrico za infrastrukturo

23.10.2018

Predsednik uprave družbe DARS dr. Tomaž Vidic se je sestal z ministrico za infrastrukturo mag. Alenko Bratušek. Na srečanju sta s sodelavci pregledala celotno področje sodelovanja med obema institucijama, ki je zelo široko in še posebej v zadnjem času tudi zelo intenzivno.

 

Ministrica Alenka Bratušek se je v okviru uvodnih srečanj ob prevzemu mandata srečala z vodstvom družbe DARS d.d. (foto: MZI)

 

Sogovorniki so pregledali najpomembnejše projekte, ki so trenutno v nastajanju oziroma izvajanju, med drugimi tretjo razvojno os, predor Karavanke, več odprtih projektov na  Primorskem in se dogovorili za prihodnje aktivnosti.

Ministrica Alenka Bratušek in predsednik uprave DARS dr. Tomaž Vidic sta se strinjala, da sodelovanje poteka korektno in da obstajajo možnosti za nadaljnjo poglobitev, zavzela pa sta se tudi za več podobnih srečanj v prihodnosti.

Nazaj