Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Nudimo strokovna izobraževanja

17.05.2019

Minili so časi cestarjev s »šajtrgo« in lopato. Nove cestne povezave postajajo vse pametnejše.  Cilj sodobne cestne infrastrukture je omogočiti hitrejši pretok potnikov, blaga in storitev, tudi z uporabo tehnološko naprednih komunikacij in informacijske tehnologije, po drugi strani pa še bolj kakovostno skrbeti za obstoječo infrastrukturo z namenom zagotavljanja varne in udobne vožnje uporabnikov cest. Znanja s področja vzdrževanja cest in upravljanja prometa, obogatena z izkušnjami in predstavljena s sodobnimi, strokovnimi in učinkovitimi metodami, so morda tisto, kar iščete.
 
Ali pa morda potrebujete nekaj po vaši meri? Oglejte si našo spletno stran (na tej povezavi) ali nas pokličite (05/ 700 24 53, ga. Olga Kobal) in skupaj bomo našli rešitev.

Nazaj