Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Informacija po seji Nadzornega sveta DARS

20.12.2019

Informacija po seji Nadzornega sveta DARS

Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije 4, Celje, na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze d.d. in veljavne zakonodaje objavlja naslednje obvestilo.

Nadzorni svet družbe DARS d.d. je na današnji seji skladno s Statutom DARS d.d. dal soglasje k sklenitvi posla za javno naročilo »Izgradnja vzhodne cevi avtocestnega predora Karavanke« v vrednosti 98.547.623,89 EUR brez DDV ponudniku Cengiz Insaat Sanayi Ticaret A.S.

Nadzorni svet družbe DARS d.d. je dal tudi soglasje k imenovanju mag. Gašperja Marca za člana uprave družbe DARS d.d., in sicer za mandatno obdobje petih let, ki prične teči 15. maja 2020, ko se mu po redni poti izteče dosedanji mandat na tem mestu.

Nazaj