Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Začasno zaprta informacijska pisarna za tretjo razvojno os v Velenju

30.03.2020

Zaradi trenutnih razmer (epidemija novega koronavirusa) bo do nadaljnjega zaprta informacijska pisarna DARS za severni del tretje razvojne osi v prostorih Mestne občine Velenje. V pisarni so občani Braslovč, Polzele, Slovenj Gradca, Šmartnega ob Paki, Šoštanja in Velenja doslej lahko osebno pridobivali vse informacije v zvezi s projektom nove cestne povezave.

Čeprav bo pisarna zaprta, lahko občani vsa svoja vprašanja še naprej posredujejo tudi po elektronski pošti (na elektronski naslov info@dars.si), kjer bodo prav tako prejeli vse informacije, ki jih potrebujejo. Ko bodo razmere to omogočale, jim bo vnovič na voljo za osebni stik tudi velenjska informacijska pisarna. Do takrat pa prebivalce občin ob bodoči trasi severnega dela razvojne osi vljudno prosimo za razumevanje.

Nazaj