Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Ponovno odprtje matičnih DarsGo servisov

21.04.2020

V kratkem bomo ponovno odprli matične DarsGo servise, z izjemo prodajnih mest. Darsgo servis Ljubljana tako svoja vrata odpira že jutri, 22. aprila 2020, 4. maja 2020 pa se odprejo tudi DarsGo servisi Maribor, Gruškovje, Obrežje in Fernetiči.

V matičnem DarsGo servisu Ljubljana na lokaciji Grič 54 boste uporabniki storitve lahko urejali od ponedeljka do petka med 6.00 in 22.00 ter ob sobotah med 6.00 in 14.00, 4. maja pa se odprejo tudi matični DarsGo servisi Maribor, Gruškovje, Obrežje in Fernetiči, ki bodo obratovali 24 ur na dan. Enako velja za DarsGo servis Hrušica, ki obratuje že ves čas.

Vozniki, ki ste upravičeni do nadomestne vinjete (zamenjava vetrobranskega stekla, oddaja vozila v razgradnjo, zamenjava vozila v garancijski dobi), boste lahko storitev osebno urejali na naslednjih lokacijah v terminih:

  • v DarsGo servisu Ljubljana (Grič 54, zahodna ljubljanska obvoznica) od ponedeljka do petka med 6.00 in 22.00 ter v soboto med 6.00 in 14.00,
  • V DarsGo servisih Maribor (počivališče Maribor, smer Ljubljana), Fernetiči (mejni prehod, vstop v državo) in Obrežje (mejni prehod, vstop v državo) od ponedeljka do sobote med 6.00 in 14.00.

Na vseh lokacijah bomo delovali v skladu s priporočili glede preprečevanja širjenja okužbe s koronavirusom. Uporabniki lahko na lokacije vstopajo le posamezno z uporabo zaščitnih mask.

Nazaj