Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Zapore na avtocestnem priključku Vrhnika

06.08.2021

Na avtocestnem priključku Vrhnika bodo zaradi del od prihodnjega tedna popolne zapore posameznih krakov. Tako bosta od 11. avgusta 2021 na priključku zaprta uvoz na primorsko avtocesto proti Kopru ter izvoz z avtoceste iz smeri Kopra; uvoz bo zaprt predvidoma tri tedne, medtem ko bo izvoz zaprt do sredine oktobra 2021. Obvoz bo voden čez priključek Logatec.

 

 

Medtem bo na priključku Vrhnika vseskozi omogočen uvoz na avtocesto proti Ljubljani in izvoz z nje iz smeri Ljubljane. Na navedenih krakih bo namreč promet zaradi del le delno oviran in ne bodo potrebne popolne zapore; le v drugi polovici izvajanja del je predvidena dvodnevna popolna zapora uvoza na avtocesto proti Ljubljani, o čemer bodo uporabniki avtoceste pravočasno obveščeni.

Zapore so potrebne zaradi gradnje dveh krožišč na območju avtocestnega priključka Vrhnika, ki bosta povečali prometno varnost ter izboljšali pretočnost prometa. Naročnik del, ki bodo potekala do sredine oktobra letos, je Direkcija RS za infrastrukturo.

 

 

Več informacij o projektu južne obvozne ceste Vrhnika, katerega del sta tudi novi krožišči na območju priključka, je dostopnih na tej povezavi.

Nazaj