Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Ponovno odprtje informacijske pisarne za tretjo razvojno os sever

27.05.2022

Družba DARS ponovno odpira vrata informacijske pisarne za severni del tretje razvojne osi v Občini Šmartno ob Paki. V pisarni bodo lahko občani Braslovč, Polzele, Šmartnega ob Paki, Velenja, Šoštanja in Slovenj Gradca osebno pridobivali vse informacije v zvezi s projektom nove cestne povezave.

Pisarna bo pričela delovati v sredo, 8. junija 2022, ob 13. uri v prostorih Občine Šmartno ob Paki. 

 

 

Pisarna bo odprta vsako drugo sredo v mesecu od 13. do 15. ure (v primeru praznika se prestavi na tretjo sredo v mesecu). Z namenom učinkovitejšega in hitrejšega reševanja zadev je zaželeno vnaprejšnje posredovanje vprašanj. Sprejemamo jih na naslovu info@dars.si, vsebujejo pa naj podatke o tangirani parceli (parcelna številka in katastrska občina) ter kratek opis problematike.

DARS je imel v preteklosti informacijsko pisarno v prostorih Mestne občine Velenje, ki pa se je v času epidemije koronavirusa zaprla.

 

Nazaj