Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

DARS med najuglednejšimi delodajalci 2022

18.04.2023

Zaposlitveni portal MojeDelo.com je družbo DARS že osmič uvrstil med najuglednejše slovenske delodajalce. Poleg DARS so se med deseterico najuglednejših (po abecednem vrstnem redu) uvrstila še podjetja Akrapovič, Dars, Gen-I, Krka, Petrol, Pipistrel, Porsche Slovenija, Slovenske železnice in Telekom Slovenije. Naziv najuglednejšega delodajalca je sicer četrto leto zapored pripadel družbi Lek.

 

 

Raziskavo Ugled delodajalca portal MojeDelo.com izvaja od leta 2007. Leta 2019 so raziskavo nadgradili in začeli sodelovati s švedskim podjetjem Universum Global, ki velja za eno od vodilnih na področju znamčenja delodajalca. V raziskavi sodelujejo kandidati iz različnih panog na trgu dela, ki ocenjujejo ugled slovenskih delodajalcev.
 

Nazaj