Na vsebino

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Informacijska pisarna za tretjo razvojno os

08.01.2024

Družba DARS obvešča o spremenjenem načinu delovanja informacijske pisarne za severni del tretje razvojne osi v prostorih Občine Šmartno ob Paki. V pisarni lahko občani Braslovč, Polzele, Slovenj Gradca, Šmartnega ob Paki, Šoštanja in Velenja osebno pridobivajo vse informacije v zvezi s projektom nove cestne povezave.

Informacijska pisarna bo odprta vsako drugo sredo v mesecu od 13. do 15. ure (v primeru praznika se prestavi na tretjo sredo v mesecu), vendar le v primeru predhodne najave obiska najmanj en teden pred predvidenim terminom delovanja informacijske pisarne. Svojo namero obiska informacijske pisarne prosimo sporočite na elektronski naslov info@dars.si.

Za učinkovitejše in hitrejše reševanje zadev je zaželeno vnaprejšnje posredovanje vprašanj na elektronski naslov info@dars.si, vsebujejo pa naj podatke o tangirani parceli (parcelna številka in katastrska občina) ter kratek opis problematike.
 

Nazaj