Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska na spletni strani ali izbiro opcije »Nadaljuj« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja kliknite na povezavo Politika piškotkov in izberite povezavo »Izklopi«.

Dobrodošli v medijskem središču družbe DARS d.d.

Sporočila za javnost

   
Splošne novice
Ponovno odprta informacijska pisarna za tretjo razvojno os v Velenju

Družba DARS po preklicu epidemije ponovno odpira vrata informacijske pisarne za severni del tretje razvojne osi v Velenju. V pisarni bodo lahko občani Braslovč, Polzele, Slovenj Gradca, Šmartnega ob Paki, Šoštanja in Velenja osebno pridobivali vse informacije v zvezi s projektom nove cestne povezave.

29.05.2020 VEČ
Splošne novice
Vozniki tovornjakov zadovoljni s sistemom cestninjenja DarsGo

Minili sta nekaj več kot dve leti od zelo uspešne uvedbe enega večjih projektov v zgodovini družbe DARS d. d., sistema DarsGo. Sistem DarsGo je tudi v zadnji raziskavi merjenja zadovoljstva uporabnikov naših avtocest in hitrih cest med vsemi področji dosegel najvišjo oceno zadovoljstva.

26.05.2020 VEČ
Splošne novice
DARS na gorenjsko avtocesto z dvoslojno površinsko prevleko

V ponedeljek, 25. 5., bo družba DARS začela nanašati dvoslojno površinsko prevleko na približno 400 m vozišča na odseku avtoceste A2 med priključkom Kranj zahod in Podtaborom proti Jesenicam, na območju viaduktov Tržiška Bistrica, Lešnica, Ljubno, Peračica, Dobruša in Zgoša, ravno tako proti Jesenicam, ter delu razcepa Podtabor in priključku Naklo.

22.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov štajerske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 17. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A1, in sicer na odsekih med priključkom Maribor jug (Slivnica) in Žalcem (Arja vas).

15.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov dolenjske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 14. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A2, in sicer na odsekih med priključkom Trebnje zahod in mejnim prehodom Obrežje.

13.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov štajerske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 12. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A1, in sicer na odsekih med priključkom Maribor jug (Slivnica) in Žalcem (Arja vas).

11.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov gorenjske avtoceste

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 9. in 10. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A2, in sicer na odsekih med predorom Karavanke in Vodicami.

08.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov pomurske avtoceste in hitre ceste H7

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo 11. maja 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A5 in hitre ceste H7, in sicer na odsekih med Cerkvenjakom in mejnim prehodom Pince ter med razcepom Dolga vas in krožiščem Dolga vas.

08.05.2020 VEČ
Splošne novice
Obvestilo uporabnikom o sferičnem snemanju delov avtocest in hitre ceste v Ljubljani in okolici

Uporabnike avtocest obveščamo, da se bodo med 7. in 10. majem 2020 izvajale meritve mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja na delih avtoceste A1, delih avtoceste A2 in na hitri cesti H3, in sicer na odsekih med Krtino in Brezovico, med Vodicami in priključkom Trebnje zahod ter med razcepom Zadobrova in razcepom Koseze.

04.05.2020 VEČ

Stik z nami

Informacije medijem

Zavedamo se, kako pomembno je, da medijem in drugim zainteresiranim javnostim pravočasno in korektno sporočamo informacije, ki zadevajo našo družbo.

VEČ

Cestnina

Na matičnih DarsGo servisih vam nudimo vse informacije v zvezi s plačevanjem cestnine.

VEČ

Prometne informacije 24/7

Prometni informacijski center 24 ur na dan in vse dni v tednu obvešča uporabnike slovenskih avtocest, hitrih cest in drugih državnih cest o razmerah na cestah in prometu na njih.

VEČ